Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Erling Haaland, dat pe spate de un puşti minune: "E mult mai bun decât mine. Nu am văzut niciodată în viaţa mea un băiat atât de bun"

Bundesliga Publicat pe 11 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19448257/1/haaland.jpg


Youssoufa Moukoko, atacantul de 16 ani al celor de la Borussia Dortmund, l-a dat pe spate pe Erling Haaland. Vârful norvegian are doar cuvinte de laudă despre tânărul său coechipier, despre care spune că este mult mai bun decât era el la vârsta lui: 
 
Haaland şi Moukoko au mers împreună în cantonamentul elveţian al celor de la Borussia Dortmund, iar nordicul a putut vedea pe viu ce poate face neamţul de origine cameruneză. Apoi a vorbit la superlativ despre atacantul care bate toate recordurile la vârsta sa: "Moukoko este mult mai bun decât mine la vârsta lui. La 15 ani se antrenează deja cu Dortmund, eu eram încă în oraşul meu natal. Nu am văzut niciodată un băiat de 15 ani atât de bun în viaţa mea", a declarat Haaland.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19448257/3/mk2.jpg
 
Luat de Dortmund e la St. Pauli acum patru ani, când avea doar 12 ani, Moukoko, născut în Yaounde, capitala Camerunului, are cifre mult mai bune decât Haaland. La 16 ani, Haaland jucase 35 de meciuri, marcase 41 de goluri şi avea o medie de 1.17 goluri/meci. Moukoko a jucat deja 84 de meciuri şi a înscris 128 de goluri, adică o medie de 1.53 reuşite per meci.
 
În ultimii trei ani, Moukok a ieşit de fiecare dată golgheterul Bundesligii juniorilor, cu 37, 46, respectiv 34 de goluri. Are şi un titlu de campion al juniorilor Germaniei, câştigat în 2017/2018.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele