Ultima oră
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”

Eroul Chindiei, declaraţii după partida în care a răpus liderul din play-out. Ultima oară când a marcat o ”dublă”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19394459/1/neg.jpg

Chindia Târgovişte a jucat prima partidă de la reluarea campionatului, după ce etapă trecută, meciul contra celor de la Dinamo a fost anulat, datorită unui caz de Covid-19, care a fost descoperit la magazionerul ”câinilor”. Dâmboviţenii au învins liderul din play-out, Viitorul Constanţa, cu scorul de 2-1, formaţie care însă a trimis în teren jucători tineri în mare parte, care de obicei sunt rezerve sau chiar nu sunt incluşi în lot, o parte din titularii de bază fiind introduşi pe parcurs.

Golurile târgoviştenilor au fost marcate de Cristian Neguţ, care a prin reuşitele sale a reuşit să îşi urce echipa din zona retrogradării. La declaraţiile de după partidă, acesta a comentat evenimentele:

„Ultima dată când am reuşit să marchez două goluri, într-un meci oficial, a fost în Liga 2. Este seara perfectă, îmi doresc să o ţinem aşa tot mai multe meciuri.

A fost puţin mai greu ca de obiecei, se vede că nu am avut prea mult timp de pregătire. Este mai greu fără suporteri dar trebuie să ne descurcăm.

Sunt foarte obtimist că nu vom retrograda”, a declarat Cristian Neguţ, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt