Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Eşec şi pentru Măgura Cisnădie în etapa a doua din grupele EHF European League

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20554208/1/magura.jpg

Măgura Cisnădie a pierdut în deplasare, în faţa formaţiei daneze Herning Ikast Handbold, scor 31-28 (17-12), în etapa a II-a din grupa C a European League.

Pentru formaţia din Liga Florilor s-au remarcat Neagu şi Dmitrovic, cu câte 5 goluri, iar gazdele au avut-o în prim-plan pe Friis, 8 reuşite.

Tot sâmbătă, în cealaltă partidă a etapei, Storhamar - Lada Togliatti, scor 34-29.

După două etape în grupa C, clasamentul este condus de Herning 4 puncte, urmată de Măgura 2, Storhamar 2 şi Lada Togliatti 0.

În primul meci al grupei, Măgura Cisnădie s-a impus pe teren propriu cu Storhamar Handball Elite, scor 33-28.  

În grupa B, Minaur Baia Mare a pierdut, sâmbătă, prima partidă, în deplasare, scor 39-20, cu formaţia germană SG BBM Bietigheim.

SCM Râmnicu Vâlcea nu a avut încă şansa de a debuta în competiţie, în grupa D, în deplasare, cu Viborg HK, după ce adversara a anunţat cazuri de Covid-19 în lot, iar disputa a fost amânată. Astfel, formaţia vâlceană va juca primul meci al grupelor duminică, pe teren propriu, cu echipa ungară Vaci NKSE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele