Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Este nevoie ca Messi să plece de la Barcelona”. Argentinianul îl ţine în loc pe viitorul star al fotbalului

La Liga Publicat pe 2 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19322958/1/messi.jpg

Bernard Dong-Bortey, fost internaţional ghanez, crede că Barcelona are nevoie să îl folosească mai mult pe Ansu Fati, deoarece este un fotbalist care promite foarte mult. Africanul de 17 ani a reuşit să impresioneze încă de la primele meciuri în tricoul catalanilor şi poate să îl înlocuiască pe Leo Messi.

Bernard Dong-Bortey plusează şi spune că Fati are nevoie ca argentinianul să plece de la Barcelona ca să iasă mai mult în evidenţă. ”Ansu Fati este un jucător extrem de bun, dar în momentul în care în echipă este un jucător ca Messi, el nu poate deveni un star. Este nevoie ca Messi să plece de la Barcelona ca Fati să poată străluci pe Camp Nou, asta e clar.

Încrederea este extrem de importantă, nu contează dacă ai 15, 16 sau 17 ani. Contează extrem de mult ca tinerii jucători să nu se lase zăpăciţi de toată nebunia care se creează în jurul lor, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Trebuie să respecte jocul şi să muncească foarte mult”, au fost cuvintele lui Bernard Dong-Bortey, potrivit Goal.com.

Fati are, la 17 ani, 24 de meciuri pentru Barcelona, a marcat de 5 ori şi a oferit o pasă decisivă. Datorită statisticilor foarte bune, transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 40 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele