Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

”Este un sezon ciudat, nu ştim dacă vom juca săptămâna viitoare”. Reacţie Sirabei Dembele, după ce a fost cea mai bună marcatoare cu Ferencvaros

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19517912/1/dem.jpg

CSM Bucureşti a câştigat cu scorul de 25-19, contra maghiarelor de la Ferencvaros, în etapa cu numărul IV a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin.

Cu o Cristina Neagu parţial aptă din punct de vedere fizic, cea mai bună marcatoare a bucureştencelor a fost Siraba Dembele (34 de ani), cu nouă goluri. La final, căpitanul naţionalei Franţei a declarat că este o victorie extrem de importantă, în contextul în care este un sezon atipic, în care nu există certitudinea ca se va putea juca următoarea partidă.

"E bine că am obţinut victoria, era un meci important pe care trebuia să îl câştigăm şi cred că am făcut o treabă bună.

Este un sezon ciudat, nu ştim dacă vom juca săptămâna viitoare, o luăm pas cu pas şi încercăm să dăm totul la fiecare meci. Avem o grupă dificilă în care  fiecare punct este important", a declarat Dembele la finalul partidei cu Ferencvaros.

Fetele de la CSM Bucureşti sunt pe locul 3 în grupa A a Ligii Campionilor, cu şase puncte, cu unul mai puţin decât Kristiansand şi Rostov-Don, care sunt la egalitate pe primul loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele