Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Etapă cu multe probleme pentru Emanuel Gyenes în Dakar. ”Chiar la început, s-a rupt un furtun la rezervorul de combustibil din faţă şi am pierdut mult timp”

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19853247/1/gye.jpg

Emanuel Gyenes a ocupat, marţi, poziţia 50 la clasa moto în etapa a treia a Raliului Dakar, desfăşurată la Wadi Ad-Dawasir (629 km – specială de 403 km).

La Original by Motul – Malle Moto, Gyenes a terminat pe locul 6. Sătmăreanul a declarat că a avut probleme tehnice importante încă din startul specialei şi a fost nevoit să meargă la conservare.

"Principalul obiectiv de astăzi a fost să termint etapa fără prea multe avarii la motocicletă. În plus, chiar la început, s-a rupt un furtun la rezervorul de combustibil din faţă şi am pierdut mult timp pentru a muta tot combustibilul din cel din faţă în rezervorul din spate. Am avut: zonă rapidă pe platou nisipos, canioane nisipoase ca un trial cu pietre mari, apoi zonă sinuoasă, dune, albii de râu uscate. Este un raliu lung şi mai avem încă nouă etape de parcurs", a sintetizat Emanuel Gyenes, pe pagina sa de Facebook.

Etapa a treia a fost câştigată de australianul Toby Price (KTM).

Etapa a treia va avea loc miercuri, între Wadi ad-Dawasir şi Riad, pe o distanţă de 476 km, din care 337 km de specială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele