Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Eugen Neagoe face anunţul pe care toată suflarea de la Astra voia să îl audă. ”Problemele cu banii sunt aproape de a se rezolva zilele următoare, se vor mai plăti”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19625735/1/neag.jpg

Astra Giurgiu a obţinut a doua victorie din acest sezon, la Mediaş, contra celor de la Hermannstadt, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a venit pe final de meci şi a fost semnat de Valentin Gheorghe, golgheterul din acest sezon al formaţiei pregătite de Eugen Neagoe.

La final, Eugen Neagoe a declarat că echipa sa a dominat partida, iar victoria e una meritată. Tehnicianul a declarat că problemele cu banii sunt aproape de a se rezolva, zilele următoare urmând să fie virate o bună parte din restanţe, iar fotbaliştii vor mai avea doar o lună de încasat.

”Am avut mai multe şanse de a marca, chiar dacă cea mai mare ocazie a fost a lor cu dubla paradă a lui Lazar, dar a fost singura.

Pot să fiu subiectiv, dar cred că şi-a demonstrat valoarea Lazar. A fost formidabil, ne-a ţinut în joc, aceste 3 puncte sunt şi datorită lui.

Victorie mare pentru noi, am spus că echipa e valoroasă, avem jucători de naţională, conjunctura a fost să fim pe ultimul loc. Sper să urcăm bine în clasament până la pauza din decembrie şi vreau să le câştigăm pe toate.

Asta pentru că problemele cu banii sunt aproape de a se rezolva zilele următoare, se vor mai plăti, va rămâne doar un salariu restanţă.

În această seară, fără să ni se promită înainte nimic, Dani Coman a venit în vestiar şi ne-a anunţat că avem o primă,”
a declarat Eugen Neagoe după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri