Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

Eugen Neagoe n-are resentimente faţă de Dinamo: ”Acum ce să facem? Mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?”

Dinamo Publicat pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20111891/1/dinamo-a.jpg

Eugen Neagoe este pregătit să dea piept cu Dinamo, fosta sa echipă, în Cupa României. Antrenorul va juca, alături de Astra, marţi, în turul semifinalelor competiţiei şi a analizat tot ce se întâmplă la gruparea din ”Ştefan cel Mare”, dar din perspectiva a ceea ce e în campionat.

Dinamo e la retrogradare, dar pe Neagoe nu îl interesează prea mult dacă fosta sa echipă va retrograda sau nu. Nu îi vrea în Liga 2, dar nici nu are remuşcări, dacă i-ar vedea pe ”câini” acolo.

Nu mi-ar părea bine, nu mi-ar părea rău să retrogradeze! A retrogradat Universitatea Craiova, a fost dezafiliată, aşa au fost hotărârile luate, s-a mers mai departe. Anul viitor, ar putea fi două echipe, chiar puternice, în prima ligă, vezi?, se întâmplă. A retrogradat Juventus Torino! A retrogradat Napoli. Acum ce să facem? Mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?

Nu-mi irosesc energiile cu răutăţi. Nu le doresc răul "câinilor", asta a fost, viaţa merge înainte, viaţa nu stă într-un om, să fie sănătoşi şi să-şi rezolve problemele. Nu am resentimente, nu mă interesează ce se întâmplă”, a declarat Neagoe pentru GSP.

Mulţescu rămâne la Dinamo

Dinamo a anunţat că Gigi Mulţescu va continua în poziţia de antrenor, deşi la finalul jocului cu Academica Clinceni, scor 1-3, afirma că vrea să plece, să părăsească echipa. Mulţescu se pare că s-a răzgândit, potrivit lui Mario Nicolae.

A avut loc o şedinţă între conducere şi antrenor, unde s-au tras anumite concluzii. Aşa se face că Dinamo va fi pregătită în continuare de Gigi Mulţescu, deşi chiar şi ieri părea decis să renunţe, simţind că este prea obosit fizici şi psihic, dar şi că nu poate scoate echipa din zona locurilor retrogradabile.

A fost o reacţie personală a domnului Mulţescu să spună că nu ar mai continua, dar mergem înainte în această formulă şi credem că vom izbândi. Totul este bine, din acest punct de vedere. Suntem la Săftica, muncim. Am avut sâmbătă o şedinţă cu toţii, au participat şi jucătorii, depinde de ei, iar ei ştiu asta. Suntem toţi mobilizaţi şi concentraţi să scoatem echipa din situaţia asta”, a declarat Mario Nicolae pentru GSP.

Gigi Mulţescu şi-a anunţat plecarea de la Dinamo, la finalul jocului cu Academica Clinceni, scor 1-3. El nu simţea că mai poate redresa echipa, astfel că spunea că preferă să lase locul liber.

Mulţescu a venit resemnat la conferinţa de presă, de după jocul cu Clinceni, precizând că echipa se află într-un moment extrem de complicat. În perioada imediat următoare, se părea că vor avea loc discuţii cu conducerea din ”Ştefan cel Mare”, pentru a vedea în ce termeni se produce despărţirea, dar iată că a fost întors din drum. Acum, el va continua.

În momentul de faţă mă pun la dispoziţia conducerii. Nu cred că mai am putere să merg mai departe. Acum mă gândesc să mă pun la dispoziţie, să văd ce doresc ei. Acum, mâine, poimâine. Pe lângă faptul că am primit trei goluri foarte ciudate, din cornere, lucrurile nu au stat cum trebuie, foarte puţin am mai redresat. 

Trăiesc o senzaţie de... cum să spun... nu găsesc cuvintele. Nu mă mai simt util. Poate nu fac eu ce trebuie. M-am confruntat cu multe situaţii de-a lungul carierei, dar acum e ciudat! Nu vreau să dau bir cu fugiţii, dar e foarte greu”, declara Gigi Mulţescu.

Vestea eea una cât se poate de şocantă, în condiţiile în care ”Smurdul” era şi este văzut singura variantă pentru salvarea de la retrogradare. Voia să plece după numai trei meciuri, după trei eşecuri, 0-1 cu Poli Iaşi şi CFR Cluj şi 1-3 cu Academica Clinceni.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele