Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Europa League nu e un obiectiv pentru AS Roma! Fonseca: "Echipa e pe un trend ascendent. Vrem în Liga Campionilor"

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 2 nov 2020
mail-share icon Email

AS Roma a reuşit o victorie în Serie A, 2-0 cu Fiorentina, înaintea confruntării cu CFR Cluj, în grupele Europa League. Antrenorul capitolinilor, Paulo Fonseca, a declarat că obiectivul său în acest sezon este clasarea între primele patru echipe în campionat şi implicit calificarea în grupele Ligii Campionilor.

  • Meciul AS Roma - CFR Cluj, programat joi, 5 noiembrie, de la ora 19:55, în grupa A din Europa League, va fi transmis pe Look Sport+.

AS Roma are cinci meciuri fără înfrângere în Serie A. Aseară, pe Olimpico, 'Giallorossi' au învins Fiorentina cu 2-0, graţie reuşitelor lui Spinazzola (12') şi Pedro (70').

"Echipa a jucat bine împotriva unui adversar puternic. Am fost solizi în apărare azi şi am ieşit repede pe contraatac. Vom lua meci cu meci. Obiectivul este să obţinem mai mult decât în sezonul precedent, adică să ne calificăm pentru grupele Ligii Campionilor.

Este important să rămânem echilibraţi şi concentraţi, să menţinem spiritul de echipă pe care l-am văzut astăzi pe teren. Echipa arată mai bine, e pe un trend ascendent. Ne vom lupta şi pentru 'Scudetto', dar vrem în Liga Campionilor", a spus Paulo Fonseca, după meciul cu Fiorentina, citat de Sky.

AS Roma şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte în grupa A din Europa League.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19572810/2/clasament-cfr-europa-league.jpg

Sursa foto: asroma.com

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele