Ultima oră
VIDEO | Dan Petrescu e mulţumit de jucătorii săi, la debutul pentru Kayserispor. "Am avut multe ocazii. Rezultatul este o mare minciună" VIDEO | Dan Petrescu e mulţumit de jucătorii săi, la debutul pentru Kayserispor. "Am avut multe ocazii. Rezultatul este o mare minciună"
Gane e exasperat de promisiunile lui Cortacero! "Se trezeşte dimineaţa şi spune lucruri aiurea. N-a adus niciun euro" Gane e exasperat de promisiunile lui Cortacero! "Se trezeşte dimineaţa şi spune lucruri aiurea. N-a adus niciun euro"
Daniel Popa, atac la Dinamo: ”N-am luat eu decizia de a pleca. Am fost dat la o parte” Daniel Popa, atac la Dinamo: ”N-am luat eu decizia de a pleca. Am fost dat la o parte”
Fabbrini a refuzat mai multe oferte pentru a rămâne la Dinamo! "Eu şi familia mea ne simţim bine aici. Sper că DDB va rezolva problemele" Fabbrini a refuzat mai multe oferte pentru a rămâne la Dinamo! "Eu şi familia mea ne simţim bine aici. Sper că DDB va rezolva problemele"
Chelsea, victorie la limită cu Fulham în etapa a 19-a din Premier League. Alte rezultate Chelsea, victorie la limită cu Fulham în etapa a 19-a din Premier League. Alte rezultate
EXCLUSIV | Daniel Stanciu, impresionat de organizarea Chindiei! "O echipă surpriză, care se luptă pentru un loc în play-off" EXCLUSIV | Daniel Stanciu, impresionat de organizarea Chindiei! "O echipă surpriză, care se luptă pentru un loc în play-off"

EUROPEANUL DE HANDBAL PE PLAJĂ, PE LOOK SPORT! GREII CU CARE ROMÂNIA VA ATACA TITLUL SUPREM

Noutăți Publicat pe 27 mai 2019
mail-share icon Email

Look Sport transmite Finala Campionatului European de Beach Handball Intercluburi. Evenimentul găzduit de Baia Mare, între 6 şi 9 iunie 2019, va reuni peste 400 de sportivi din 15 ţări. Competiţia va aduce şi câteva premiere.

Întrecerea se va desfăşura pe trei terenuri, iar numărul echipelor participante a fost suplimentat de la 24 la 28. Ba mai mult, capacitatea tribunelor unde vor avea loc meciurile va depăşi 1.000 de locuri. De asemenea, vor fi şi partide care se vor juca în nocturnă. Asta va aduce un plus de spectacol pentru public, dar şi o calitate excepţională a transmisiilor live. De nocturnă s-a ocupat Claudiu Breban, unul dintre puţinii profesionişti români, când vine vorba de intalaţii de iluminat la evenimentele sportive.

De numele lui se leagă meciul din Cupa României din 2015, când FCM Baia Mare a pierdut după palty-uri în faţa celor de la Steaua Bucureşti. Din CV-ul acestuia face parte şi iluminarea altor stadioane precum cele din Sibiu, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe şi Călăraşi.

CU EI ATACĂM TITLUL EUROPEAN

Iubitorii handbalului pe nisip vor avea ocazia să revadă echipele Beach Girls (FOTO) şi Tricolorii (FOTO), în Centrul Vechi din Baia Mare. Naţionalele României au terminat anul trecut pe locul 2 în cadrul unei etape de Campionat European de Beach Handball Intercluburi (ebt) care a avut loc în Baia Mare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/19230993/1/whatsapp-image-2018-07-16-at-12.37.57.jpeg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/19230993/3/whatsapp-image-2018-07-17-at-16.10.44.jpeg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele