Ultima oră
VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României
Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN” Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN”
Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua.  ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua. ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c
Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner
Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider
Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok” Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok”

Evander Holyfield, învins fără drept de apel la revenirea în ring. Donald Trump, amfitrionul galei

Box Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20391548/1/hol.png

Fostul campion mondial la box Evander Holyfield a suferit sâmbătă o înfrângere umilitoare în Florida, prin KO tehnic în primul tur, împotriva maestrului în arte marţiale Vitor Belfort.

Pe fondul comentariilor făcute de fostul preşedinte american Donald Trump, ales să găzduiască spectacolul la cazinoul Seminole Hard Rock din Florida, brazilianul nu i-a lăsat adversarului său nicio şansă. Încă din primele secunde de meci, fostul campion la box a suferit o rafală de lovituri din partea adversarului său care l-a trimis rapid la corzi, informează AFP.

Abia ce s-a pus în picioare, americanul s-a trezit din nou pe saltea după o serie de lovituri de la Belfort. Fiind numărat de arbitru, el a suferit un alt atac fără să reuşească să dea o singură lovitură rivalului său. Arbitrul a oprit apoi lupta, spre regretul boxerului.

Holyfield, în vârstă de 58 de ani, revenea pe ring în Florida, după ce l-a învins pe Brian Nielsen în 2011, punctul culminant al strălucitei sale cariere de box.

Americanul a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 1984 la categoria semigrea.

De asemenea, se ştie că l-a bătut pe Mike Tyson de două ori, o dată pe George Foreman şi o dată pe Riddick Bowe. Acceptase această luptă împotriva lui Belfort în urmă cu doar opt zile, după retragerea lui Oscar De La Hoya, care a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

El a mai spus că este pregătit pentru o revanşă împotriva vechiului său adversar Mike Tyson, acum în vârstă de 55 de ani. Susţinerea lui Donald Trump, întâmpinat în arenă de ovăţiile publicului, nu a fost suficientă pentru Holyfield, cu mult sub prestaţia sa, potrivit fostului preşedinte, mare fan al boxului.

"Nu, nu este deloc acelaşi. De la început, nu a fost acelaşi boxer, a pierdut foarte mult, nu a fost Evander Holyfield", a spus el. "Este ca o alegere, poate fi şi trucată", a adăugat Donald Trump.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele