Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Evenimentul anului în Glory a fost amânat. Benny Adegbuyi nu va mai putea lupta cu Badr Hari. Care este motivul

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19518926/1/ade.jpg

Benny Adegbuyi nu se va mai putea lupta cu Badr Hari, după ce olandezul a fost depistat cu Coronavirus. Cei doi trebuiau să se confrunte pentru cea mai importantă centură a turneului Glory.

Adebguyi şi-a arătat resemnarea pentru amânarea galei, dar a ţinut să îi transmită un mesaj de sănătate adversarului său.

„Dragilor, tocmai am aflat o veste urâtă. Badr Hari a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. O informaţie urâtă pentru că urma să avem meciul pe 7 noiembrie. Încă nu avem nicio informaţie că s-ar amâna. Dacă se amână sper să fie foarte puţin… o săptămână, două sau trei.

Sunt puţin supărat. Eram foarte bine pregătit. Cred că eram cel mai bine pregătit din toată cariera. Repet, abia aştept să ne luptăm. Sper să nu dureze mult! Îi urez recuperare uşoară, să fie sănătos pentru că bănuiesc că trece printr-o perioadă destul de dificilă”, a spus Benny Adegbuyi, potrivit Antena Sport.

A prefaţat confruntarea la Look Sport Live

Cel mai bine cotat luptător român din topurile mondiale, aflat pe locul doi în Glory, cea mai importantă promoţie de kickboxing din lume, Benny era gata să stea faţă în faţă pe 20 iunie cu marele Badr Hari. Dar, cum COVID-19 a dat planurile peste cap, cea mai importantă luptă din cariera lui Benny Adegbuyi se va da fie în toamnă, fie în iarnă. Sigur este că meciul va avea loc pe terenul lui Hari, la Rotterdam, iar cele două tabere caută acum soluţiile cele mai bune: "Ar fi fost cel mai important meci din cariera mea. Este cel mai faimos şi titrat luptător de kick-boxing din lume. A venit pandemia şi meciul de pe 20 iunie s-a amânat. Promoţia caută acum o nouă dată şi sper să fie cât mai apropiată. Probabil în toamnă sau cel mai târziu în iarnă. Meciul ar fi trebuit să aibă loc în Olanda, la Rotterdam, şi ei sunt afectaţi acum. Eu mă antrenez în continuare şi aştept programarea meciului. Am prieteni care şi-au luat deja bilet la meci, mă întreabă ce se întâmplă, dar sper să se rezolve cât mai repede", a declarat Benny Adegbuyi, miercuri, la Look Sport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele