Ultima oră
Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei

EXCLUSIV | A făcut spectacol, a plecat repede, iar acum e regretat: ”A fost printre cei mai buni atacanţi, dacă nu cel mai bun”

FC Argeș Publicat pe 17 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20299051/1/malele.jpg

Cephas Malele (27 de ani) a fost o adevărată surpriză a sezonului precedent de Casa Liga 1. Vârful a impresionat la FC Argeş, dar cu toate acestea, momentan e liber de contract. A preferat să nu prelungească înţelegerea cu piteştenii, din dorinţa de a prinde un contract mai avantajos din punct de vedere financiar, dar nici până acum nu a găsit nimic.

Din informaţiile apărute în presa internaţională, Cephas Malele are mai multe propuneri, din Turcia, Elveţia, Italia şi Rusia, potrivit lui Nicolo Schira, un cunoscut jurnalist din Italia.

Mirel Albon a declarat că Cephas Malele e o pierdere pentru Casa Liga 1, nu numai pentru FC Argeş. Consideră că a fost cel mai bun atacant număr 9 al sezonului precedent.

Malele a fost cel mai bun jucător al Argeşului atât în campionatul regular, cât şi în play-out. E un tip de jucător care greu poate fi adus în Liga 1. A fost printre cei mai buni atacanţi, dacă nu cel mai bun număr 9 al campionatului trecut. Uite că FC Argeş nu l-a putut convinge să continue şi a rămas fără el”, a declarat Mirel Albon la Fotbal Look.

Africanul a reuşit 18 goluri în 31 meciuri jucate în Casa Liga 1 pentru trupa piteşteană şi era considerat motorul ofensiv şi principalul arhitect al revenirii de senzaţie a fostei lanterne roşii. Rapid, tehnic, bun finalizator, Malele mai avea contract până în vară cu FC Argeş, dar nu a semnat o nouă înţelegere şi acum e liber.

Malele a ajuns la FC Argeş în vara lui 2020, de la UD Oliveirense, din Porugalia.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele