Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

EXCLUSIV | A făcut spectacol, a plecat repede, iar acum e regretat: ”A fost printre cei mai buni atacanţi, dacă nu cel mai bun”

FC Argeș Publicat pe 17 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20299051/1/malele.jpg

Cephas Malele (27 de ani) a fost o adevărată surpriză a sezonului precedent de Casa Liga 1. Vârful a impresionat la FC Argeş, dar cu toate acestea, momentan e liber de contract. A preferat să nu prelungească înţelegerea cu piteştenii, din dorinţa de a prinde un contract mai avantajos din punct de vedere financiar, dar nici până acum nu a găsit nimic.

Din informaţiile apărute în presa internaţională, Cephas Malele are mai multe propuneri, din Turcia, Elveţia, Italia şi Rusia, potrivit lui Nicolo Schira, un cunoscut jurnalist din Italia.

Mirel Albon a declarat că Cephas Malele e o pierdere pentru Casa Liga 1, nu numai pentru FC Argeş. Consideră că a fost cel mai bun atacant număr 9 al sezonului precedent.

Malele a fost cel mai bun jucător al Argeşului atât în campionatul regular, cât şi în play-out. E un tip de jucător care greu poate fi adus în Liga 1. A fost printre cei mai buni atacanţi, dacă nu cel mai bun număr 9 al campionatului trecut. Uite că FC Argeş nu l-a putut convinge să continue şi a rămas fără el”, a declarat Mirel Albon la Fotbal Look.

Africanul a reuşit 18 goluri în 31 meciuri jucate în Casa Liga 1 pentru trupa piteşteană şi era considerat motorul ofensiv şi principalul arhitect al revenirii de senzaţie a fostei lanterne roşii. Rapid, tehnic, bun finalizator, Malele mai avea contract până în vară cu FC Argeş, dar nu a semnat o nouă înţelegere şi acum e liber.

Malele a ajuns la FC Argeş în vara lui 2020, de la UD Oliveirense, din Porugalia.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele