Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

EXCLUSIV | A făcut un sezon remarcabil în Liga 1 şi e dezamăgit că n-a fost convocat la echipa naţională. Deaconu: "Simt că aş fi meritat să fiu acolo"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a impresionat în acest sezon al Ligii 1, la Gaz Metan Mediaş, reuşind 11 goluri şi 14 pase decisive. În exclusivitate la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+, mijlocaşul ofensiv s-a declarat dezamăgit de faptul că n-a fost inclus în lotul echipei naţionale pentru acţiunea selecţionatei U23 din Spania.

Cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro, Ronaldo Deaconu mai are contract cu Gaz Metan Mediaş până în vara anului 2022.

Mijlocaşul a dezvăluit că are mai multe oferte din Liga 1 şi vrea să joace în play-off, pentru a putea ajunge la echipa naţională.

Ronaldo Deaconu face parte din lotul lărgit anunţat de către Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar nu a fost convocat pentru acţiunea naţionalei U23 de la Marbella. ‘Tricolorii‘ vor juca şi două meciuri amicale, cu Mexic şi Australia, pe 5 şi 8 iunie.

"Nu vreau să mă grăbesc, următorul pas e foarte important. Îmi doresc să prind şi naţionala. Ştiu că am fost pe lista lărgită pentru Olimpiadă, pentru Tokyo. Nu am chemat pentru aceste meciuri amicale, din păcate, îmi doream foarte mult. Am văzut că sunt jucători de la Chindia, UTA, din ligile inferioare din străinătate. Sunt subiectiv poate, dar simt că aş fi meritat să fiu acolo. Am cifre foarte bune, dar acest lucru reprezintă o motivaţie. Îmi doresc ca în sezonul următor să am cifre duble, să dau 25 de goluri şi 20-30 de pase de gol, poate atunci o să fiu chemat", a spus Ronaldo Deaconu la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri