Ultima oră
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”
Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht
Sepsi e cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor! Trei nume noi prezentate astăzi. Sepsi află miercuri adversara din Conference League Sepsi e cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor! Trei nume noi prezentate astăzi. Sepsi află miercuri adversara din Conference League

EXCLUSIV | A fost identificat conducătorul ce ar putea revitaliza Dinamo. ”Ar fi cea mai bună variantă în haosul ăsta!”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20160243/1/p1.jpg

Costel Pană (53 de ani) a fost invitatul zilei la emisiunea Look Sport LIVE. Fostul mijlocaş a vorbit despre soluţia care ar putea salva Dinamo, formaţie pentru care a bifat 122 de meciuri şi 22 de goluri, în perioada 1990-1995, în care ”câinii” înregistrau rezultate mari, atât în campionat, cât şi în cupele europene.

Pană este de părere că cei din DDB ar trebui să nu se implice în numirea antrenorului şi să îl susţină pe Cornel Dinu să preia o funcţie de conducere.

”Din punct de vedere administrativ nu văd nicio soluţie. Până la un punct DDB, jos pălăria! Inimă, bani, dar nu e normal ca ei să numească antrenorul. Ar trebui să îşi găseascu un reprezentant şi să zică că au acest drept şi să impună un om.

(
n.r. despre cea mai bună varianta de conducător) Cornel Dinu! Ar fi cea mai bună variantă în haosul ăsta, din 50 de ani de fotbal, în 49,9 a stat doar la Dinamo. DDB-ul are puterea să numească un preşedinte executiv. Titulatura nici nu are importanţă, contează să se folosescă de cunoştinţele lui Cornel Dinu”, a explicat fostul fotbalist la Look Sport LIVE.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele