Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

EXCLUSIV | A fost identificat marele minus al Universităţii Craiova!

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21506176/1/universitatea-craiova-fc-voluntari-superliga-superbet-26-02-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1.

Deşi oltenii s-au impus, jocul acestora nu a fost unul extraordinar. Invitat la emisiunea Fotbal Show, Florin Achim a încercat să găsească o explicaţie pentru parcursul Craiovei din acest sezon.

Fostul fotbalist a ajuns la concluzia că marea problemă a formaţiei din Bănie este antrenorul.

"Ei în fiecare an îşi propun multe, în fiecare an sunt acolo în faţă, dar parcă anul acesta, faţă de anii anteriori, sunnt în cea mai slabă formă a lor.

Eu nu cred că Craiova are lipsă de calitate. Craiova are jucători buni, Craiova are jucători de calitate, însă eu cred că problema acolo este a antrenorului, din punctul meu de vedere, pentru că nu se exprimă la adevărata lor valoare , a spus Florin Achim", în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele