Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

EXCLUSIV | A fost penalty la duelul dintre Creţu şi Bancu? Opinie tranşantă la scurt timp după finalul derby-ului

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20484493/1/duel.png

Minutul 84 al partidei dintre U. Craiova şi FCSB a adus un moment controversat, care a împărţit cele două echipe în două tabere. A avut loc, în careul bucureştenilor, un duel între Vali Creţu şi Nicuşor Bancu, în urma căruia oltenii au cerut lovitură de la 11 metri. Chiar dacă fundaşul FCSB-ului a atins balonul înainte să existe un contact între el şi Bancu, stafful formaţiei din Bănie a cerut lovitură de pedeapsă.

În emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport+, fostul mijlocaş George Florescu şi-a spus părerea, iar opinia lui a fost una fermă: că nu a fost penalty, iar arbitrul a luat decizia bună lăsând jocul să continue. Argumentul lui Florescu este acela că Vali Creţu a atins balonul.

Creţu atinge mingea! Există contact la nivelul tibiei, înainte ca Bancu să aterizeze, dar Bancu e cel care intră în adversar. Creţu are norocul că atinge mingea şi nu se poate da penalty, pentru că altfel s-ar fi dictat lovitură de pedeapsă. Apoi, din păcate, Bancu aterizează greşit şi cred că se accidentează destul de grav”, a spus George Florescu în emisiunea Fotbal Look.

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţionala Casa Pariurilor Liga 1, în care gazdele au condus cu 1-0 şi bucureştenii au marcat ultimul gol în minutul 90+1.

Golurile au fost înscrise de Andrei Ivan ’13 (penalti) şi Cîmpanu ‘56 pentru craioveni, respectiv Dumiter ’17, Şut ’39 şi Cordea ‘90+1 pentru FCSB.

La partidă au asistat câteva mii de spectatori. Iniţial, ei ar fi trebuit să părăsească stadionul la ora 21.00, însă autorităţile au anunţat că suporterii pot asista la tot meciul, astfel că au rămas în tribune până la final.

  • 1-0, min. 13: Ivan a transformat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Cristea la Koljic
  • 1-1, min. 17: Dumiter a împins mingea în plasă după o centrare de la Cristea, după executarea unui corner.
  • 1-2, min. 39: Şut a înscris din aproximativ 3 metri, tot după o fază pornită de la un corner.
  • 2-2, min. 56: Cîmpanu a marcat cu un şut din 14 metri, după un assist al lui Nistor.
  • 2-3, min. 90+1: Cordea a  stabilit scorul final cu un şut de la marginea careului.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, M. Constantin, Screciu, Bancu (Căpăţînă ‘84) – Ivanov (Vînă ’46), Nistor, Baiaram (Cîmpanu ’46) – Ivan – Koljic, Markovic (Houri ’46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Stoica ’64), Şut (Ov. Popescu ‘82), Fl. Tănase – V. Gheorghe (Cordea ’46), Dumiter (Budescu ’64), Oct. Popescu (Oaidă ’70). Antrenor: Anton Petrea

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri