Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

EXCLUSIV | "Acest jucător are vedere 3D!". Ionuţ Badea a explicat cum a fost posibil golul sezonului în Liga Campionilor. VIDEO

Champions League Publicat pe 14 apr 2021
mail-share icon Email

 

 
Ionuţ Badea a comentat reuşita fabuloasă a iranianului Mehmi Taremi în meciul Chelsea - FC Porto 0-1. Pe lângă detaliul tehnic de excepţie reuşit de asiatic, fostul "secund" al echipei naţionale a României a observat şi cum a fost posibil golul de generic.
 
În glumă, Badea a spus că Taremi are o "vedere 3D", apoi a explicat unde au greşit apărătorii lui Chelsea:
 
"Este o execuţie superbă. O coordonare fantastică, acest jucător are vedere 3D. Este o execuţie cu o foarte mare coordonare, dar trebuie să vedem şi cealaltă parte, defensivă. Linia celor patru, chiar dacă e poziţionată corect, vine în urma unei centrări cu exteriorul spre ieşirea careului. Dacă ar fi fost un stângaci, mingea ar fi venit cu interiorul spre poartă. Când centrările vin de maniera asta, linia defensivă trebuie să atace mult mai rapid acel balon", e explicaţia tactică dată de Badea, în direct la Look Sport LIVE.

 

Taremi este primul iranian care înscrie într-un meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Mehmi Taremi, transferat de Porto de la Rio Ave în august 2020, are două goluri şi o pasă decisivă în acest sezon al Ligii Campionilor, în 6 meciuri.

Totodată, golul din minutul 90+4 este o premieră negativă pentru Chelsea, din 2005 încoace. Londonezii n-au mai primit un gol atât de târziu în meci de la reuşita lui Mehmet Scholl de la Bayern Munchen, în aprilie 2005.

Sursa foto: Twitter UEFA Champions League

mail-share icon Email
viewscnt