Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

EXCLUSIV | Acuzaţii grave după transferul lui Man la Parma! Anamaria Prodan: "Jucătorul şi tatăl lui au fost forţaţi, ameninţaţi"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 29 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19938314/2/a5.png

Dennis Man (22 de ani) a fost transferat de Parma de la FCSB. Atacantul a semnat un contract până în vara anului 2025 cu ocupanta penultimului loc în Serie A. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, agentul FIFA Anamaria Prodan a precizat că Man a fost ameninţat şi intimidat pentru a accepta intermedierea transferului de către Giovanni Becali.

Dennis Man, prezentat azi la Parma, va câştiga aproximativ 1 milion de euro anual şi va fi coleg cu Valentin Mihăilă.

Pentru a semna contractul, Man şi tatăl lui au mers la Parma alături de Giovanni Becali, fost agent FIFA, şi de Dragoş Sârbu, impresar care lucrează la firma lui Becali.

"Sunt mândră de tot ce am făcut, de transferul ăsta cap-coadă. Nimeni nu poate să-mi ia mulţumirea asta. Nu e prima dată când îl forţează pe Dennis să rezilieze. Acum am aflat că l-au pus să semneze acte că, dacă va pierde un proces cu mine, Gigi Becali se oferă să plătească paguba, dacă eu îl dau în judecată. Dennis a semnat o hârtie de o zi cu Giovanni Becali. Jucătorul şi tatăl jucătorului au fost forţaţi la nivel înalt... i s-a spus <te duci la echipa a doua, nu mai joci până la finalul contractului>. Dar asta se mai întâmpla numai în România şi numai la Steaua (n.a. - FCSB). Dennis a fost ameninţat, aşa cum a fost şi Bourceanu pe vremuri. Dennis s-a speriat şi a fugit, se întâmplă.

Până când a venit o ofertă oficială, am fost ca o familie cu Gigi Becali. Când şi-a dat seama că, după 8 luni de muncă, se va face acest transfer, mi-a zis că el vrea 15 milioane de euro. Sunt de 8 luni în negocieri pentru Man, am fost aproape să îl semnăm înainte să demită fostul antrenor, apoi am aşteptat să vină antrenorul nou şi să reluăm discuţiile. Gigi Becali are o problemă reală de frustrare că o femeie poate să facă lucruri mari, el neavând niciodată lângă el o astfel de femeie", a spus Anamaria Prodan la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19938314/1/amp2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele