Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Adi Mutu, dorit de Petrolul. Selecţionerul naţionalei U-21 ar putea deveni liber de contract

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20117616/1/mutu.jpg

Adrian Mutu (42 de ani) este aproape de o revenire de senzaţie. Fosta sa echipă, Petrolul Ploieşti este interesată să îl instaleze pe banca tehnică din vară. Informaţia a fost dezvăluită de jurnalistul Eduard Zelgin, în cadrul emisiunii Look Sport LIVE.

”Briliantul” ar putea semna liber de contract, dacă cei de la FRF nu îi vor oferi o prelungire contractuală. Deocamdată situaţia este incertă, România U-21 a fost eliminată în faza grupelor a Campionatului European, după un parcurs foarte bun, fără eşec, dintr-o grupă cu Germania, Ţările de Jos şi Ungaria.

Cei de la Petrolul au în acest moment un antrenor interimar, pe Octavian Grigore, ce i-a luat locul lui Viorel Moldovan. Astfel, Mutu ar putea fi opţiunea prahovenilor pentru vară, când vor pregăti asaltul pentru un nou sezon în care nu concep să rateze din nou promovarea.

Legăturile dintre Mutu şi cei de la Petrolul sunt mai vechi. Fostul fotbalist a evoluat în perioada ianuarie-septembrie 2014 în tricoul ”lupilor galbeni”, pe vremea când antrenor este un alt fost selecţioner, Cosmin Contra.

Curtat şi de CFR

Iarna trecută, cei de la CFR Cluj l-au vrut pe Adi Mutu în locul lui Dan Petrescu. Ardelenii ar fi trebuit să achite o clauză de reziliere de 50.000 euro, sumă deloc mare, dar în cele din urmă totul a căzut, deoarece selecţionerul a dorit să meargă la turneul final al EURO.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele