Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

EXCLUSIV | Alexandru Pelici, un antrenor lăudat după succesul Mioveniului cu Dinamo. Albon: ”E bun” / Eric: ”Are experienţă”

CS Mioveni Publicat pe 16 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20364443/1/rps3450.jpg

CS Mioveni a produs, oarecum, o surpriză în etapa a 5-a din Casa Liga 1. A învins Dinamo în ”Ştefan cel Mare”, cu 1-0, iar la finalul partidei Mirel Albon şi Eric de Oliveira au analizat prestaţia nou promovatei, dar au avut şi cuvinte de laudă la adresa antrenorului. Comentariile au fost făcute în platoul emisiunii Fotbal Look.

Cei doi au ajuns la concluzia că Mioveni este o echipă care arată cum arată datoriă lui Alexandru Pelici. Deşi nu s-au făcut transferuri prea spectaculoase iar lotul este în mare parte acelaşi cu care s-a promovat, Albon şi Eric consideră că Pelici face o treabă excelentă.

Mirel Albon: ”Peste tot pe unde a fost Pelici, nu a fost lăsat să lucreze, a plecat destul de repede. Lumea nu avea răbdare cu el, deşi e un antrenor bun, a promovat câteva echipe din Liga 2 în Liga 1. Dar să sperăm că acum, cei de la CS Mioveni vor avea răbdare cu el, îi vor da încredere şi îl vor lăsa să lucreze în linişte. Poate să facă lucruri frumoase acolo”.

Eric de Oliveira: ”Bineînţeles, este un antrenor cu experienţă, are o strategie bună şi merită să fie la CS Mioveni. La echipele mai mici în special, este bine ca atunci când ai astfel de meciuri, cu echipe mai importante, cu nume, cum e Dinamo, să stai bine în teren. Aşa s-a întâmplat acum, iar Mioveni a câştigat meritat cu Dinamo”.

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de nou-promovata CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a 5-a din Casa Liga 1. A marcat: Bogdan Rusu '50

  • 0-1, min. 50: Bogdan Rusu a scăpat pe contraatac şi a marcat cu un şut peste portarul Eşanu.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de FC Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 13 puncte, şi de FCSB, Farul şi UTA, cu câte opt puncte.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele