Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

EXCLUSIV | "Am mai avut nişte discuţii". Ce spune patronul Rapidului despre potenţiala venire a lui Dani Coman

Fotbal Internațional Publicat pe 3 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20229490/1/coman.png


Dani Coman (42 de ani) e cerut de fanii rapidişti în conducerea clubului din Giuleşti, alături de Daniel Niculae, iar patronul Victor Angelescu a vorbit, la Look Sport LIVE, despre situaţia fostului portar.
 
Retrogradat cu Astra, echipă cu care a câştigat titlul, Dani Coman se află în căutarea unui angajament, iar Angelescu nu exclude din start varianta de a-l aduce în Giuleşti, mai ales că varianta Hermannstadt a picat după pierderea barajului cu CS Mioveni:
 
"Cu siguranţă că Dani Coman are experienţa necesară, în plus se ştie că este rapidist. Dani Coman dacă ar veni – am mai avut nişte discuţii cu el – ar veni pe funcţia de preşedinte. Noi abia l-am numit preşedinte pe Daniel Niculae. Sunt convins că, la un moment dat, Dani Coman va ajunge la Rapid, dar nu ştiu dacă la acest moment. Avem alte priorităţi acum. Dar ne gândim la cel puţin încă o persoană care să vină în conducere, în viitorul apropiat. E o relaţie foarte bună între Dani Coman şi Daniel Niculae, din ce ştiu. Eu am avut o discuţie foarte clară cu Nico şi eu îmi voi da girul de fiecare dată, dar el este responsabil să-şi facă echipa managerială. Va avea mână liberă, responsabilitatea e clar a lui", a declarat Angelescu, joi dimineaţă, la Look Sport LIVE.

Dani Coman era tentat de Hermannstadt

Înainte ca sibienii să piardă barajul cu CS Mioveni, Coman dăduse de înţeles că ar putea ajunge la clubul din Sibiu:
 
"Am avut o discuţie cu patronii de la Hermannstadt, sunt oameni pe care îi cunosc de mult timp. Sunt oameni extraordinari, diferiţi de patronii din fotbalul românesc. Acolo se află şi finul meu, Radu Neguţ, cel care a ajutat la promovarea echipei încă din Liga 4. 
 
Cunosc foarte bine ceea ce se întâmplă la Hermannstadt şi pot să zic că au un proiect frumos, au crescut organic. Despre venirea mea acolo... deocamdată sunt în vacanţă cu familia, vreau să mă relaxez câteva zile, sunt şi alte discuţii pe care le am în fotbalul românesc, dar vreau să le analizez bine. Cred că într-o săptămână voi lua decizia finală, voi anunţa ce voi face", a declarat Coman, la Pro X.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri