Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Amintiri plăcute pentru CFR Cluj la Craiova. Bilaşco: "Este foarte important să avem o reacţie după ultimele partide"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20111254/1/mb.png

Absenţe importante pentru CFR Cluj în meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, programat azi, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+! Ultima pierdere pentru echipa lui Edi Iordănescu este mijlocaşul Cătălin Itu, care a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Marius Bilaşco, director de scouting la CFR Cluj, a declarat pentru Look Sport+ că vrea să vadă o reacţie din partea jucătorilor, după prestaţiile modeste din ultimele meciuri.

CFR Cluj mai are trei absenţi importanţi pentru meciul cu Universitatea Craiova. Ciprian Deac şi Valentin Costache sunt suspendaţi, iar Vinicius este accidentat.

După remiza FCSB cu Sepsi, scor 1-1, CFR Cluj poate să încheie sezonul regulat al Ligii 1 pe primul loc, în cazul unei victorii la Craiova. Totuşi, a treia clasată n-a mai pierdut pe arena 'Ion Oblemenco' din 18 decembrie 2020.

Anul trecut, CFR Cluj a sărbătorit câştigarea celui de-al treilea titlu la rând în Liga 1, chiar la Craiova.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20111254/2/echipe-craiova-cfr.jpg

"Avem o şansă din nou, dar trebuie să fim conştienţi că întâlnim o contracandidată la titlu şi lucrurile nu sunt atât de simple. Am văzut că peste tot a fost ştirea principală că CFR ar putea să treacă pe primul loc. Pentru noi trebuie să fie un meci pe care să-l abordăm cu o atitudine diferită faţă de meciul cu Dinamo. Este foarte important să avem o reacţie legat de ce s-a întâmplat în ultimele partide, când nu cred că asta a fost faţa echipei noastre.

Ne dorim mai mult ca niciodată să câştigăm încă un trofeu, să reuşit performanţa de a câştiga patru titluri consecutive", a spus Marius Bilaşco pentru Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20111254/3/clasament-cfr-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele