Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”

Academica Clinceni Publicat pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20434701/1/ionut-chirila.jpg

Academica Clinceni a pierdut din nou în Casa Liga 1, de data aceasta contra Universităţii Craiova şi la o diferenţă mare de scor, 0-5. George Florescu a făcut o analiză a momentului pe care îl traversează ilfovenii şi crede că Ionuţ Chirilă pregăteşte bine echipa, pentru că joacă ofensiv, dar în acelaşi timp e de părere că tactica nu poate avea decât un singur rezultat final: retrogradarea în Liga 2.

În opinia lui Florescu, împărtăşită în emisiunea Fotbal Look, în acest mod poate Clinceni se pregăteşte pentru sezonul următor, de Liga 2.

Îl apreciez pe Chirilă, dacă e aşa cum a zis el, că a încercat să joacă la Craiova ofensiv, să facă posesie. A fost prinsă de multe ori Clinceni din acest motiv, în special când a atacat. La golul doi al Craiovei, a fost contraatac de manual, pe o defensivă care a stat sus a Clinceniului.

Depinde dacă rămâne Chirilă la echipă, e vorba de ce se doreşte acolo. El îi învaţă pe copiii de acolo un fotbal modern, nu să se apere, să joace la întâmplare. Dacă el e destul de realist şi îşi dă seama că pregăteşte echipa pentru la anul, pentru Liga 2, atunci o să fie un pas înainte.

Sunt convins că el speră să se salveze de la retrogradare, dar în momentul de faţă, la cum arată echipa, îmi e greu să dau şanse Clinceniului”, a declarat Florescu, la Fotbal Look.

Echipa Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia Academica Clinceni, în etapa a 12-a din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Nistor '11, Markovici '14, Bancu '23, Ivan '71 şi Roguljici '90+2.

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - Căpăţînă, M. Constantin (Bălaşa '62), V. Găman, N. Bancu - Nistor, Al. Creţu (Roguljici '46), Houri - Gustavo (Baiaram '46), Markovic (Cîmpanu '46), A. Ivan (Ivanov '79). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
  • Clinceni: Şt. Dobre - Fl. Achim, Ventura, Bilali, P. Pîrvulescu (Paşov '60) - Moulin, Cascini - Vanzo (Kazlauskas '74), Chandarov (Cioiu '84),De Amorim (Ion '74) - Omoh (Dumitrache '84). Antrenor: Ionuţ Chirilă

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri