Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, atac la un finanţator din Casa Liga 1: "Ţipă ca lupul mâncat de oaie. Cum să te pui în situaţii de acest gen?"

Superliga Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496214/1/amp.jpg


Anamaria Prodan nu e de acord cu modul vocal în care Valeriu Iftime şi-a exprimat nemulţumirea faţă de penalty-ul controversat primit de Hermannstadt în victoria cu FC Botoşani, 2-1 la Sibiu. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf i-a răspuns finanţatorului moldovenilor, în direct la emisiunea Fotbal Look.
 
"Iftime ţipă ca lupul mâncat de oaie! Cum să te pui în situaţii de acest gen la TV? E om mare. Când Botoşani se salva pe final, nu retrograda, atunci era bine? Când ei primeau tot, eu am vorbit cu arbitrul? Eu sunt unică, de aceea se ia lumea de mine. Nu e jenant să se întâmple asta?", a declarat Anamaria Prodan, luni seară, la Fotbal Look, la puţin timp după atacul frontal al lui Valeriu Iftime.

Iftime acuză: "Hermannstadt fură"

Dezamăgit de înfrângerea echipei sale, finanţatorul lui FC Botoşani a avut o ieşire nervoasă după meciul de la Sibiu: “E şi hoţie, şi prostie. Arbitrul nu trebuia să facă asta. E a treia oară când Hermannstadt fură. Hermannstadt fură împotriva oricărei echipe. A furat-o pe Târgovişte, pe cei dinainte şi pe noi.Ultima fază a fost de o prostie incredibilă. Ce să facem noi, Botoşani? Nu suntem nici noi cea mai bună echipă de fotbal, dar când te fură în acest hal ce poţi să faci?
 
Ori e complet tâmpit şi idiot, ori e făcătură. Punct. Eu nu cred că e o întâmplare, e o făcătură. Omul e chiar prost, ori au vrut să o facă. Haruţ rămâne cu sechele 20 de ani. Ce să fac, să mă retrag de aici? Îmi e jenă, îmi e şi ruşine pentru acest campionat de fotbal. Ne scufundăm în acest fotbal şi Hermannstadt are o pecete foarte complicată de meciuri cumpărate. E simplu, s-a schimbat patronul acolo. Nu are nicio legătură cu fotbalul.
 
Dacă Chivulete mâna la aşa ceva, eu spun că trebuie să ne oprim cu fotbalul. Şi aşa e pandemie. Mai bine ne oprim. De ce să ne uităm la asemenea mascarade? Mai bine ne oprim. Îşi face fiecare treaba, ne apucăm de altceva. Hai să facem poezie, să dăm mâncare la găini, să creştem fluturi, de ce să facem fotbal ca să ne prostească un asemenea individ?”, a tunat Iftime.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Iftime şi Crăciunescu

”Jucătorul s-a ridicat, a vrut să joace... mă rog, eu nu sunt aici să judec arbitrajul. Dicuţiile pe care le au Crăciunescu şi Iftime sunt ale unor femei la menopauză. Am văzut şi meciul lui Dinamo, poate mâine apare ceva că am dat bani acolo, să nu se apropie de Hermannstadt.
 
Mi se pare jenant. Am înţeles că Ion Crăciunescu fugea după banii lui Tapie prin păduri, aşa am citit în cartea lui Cornel Dinu. Poate apare că am plătit şi arbitrul lui Dinamo. Eu sunt visul lor urât, bau-baul lor. Sunt glume! Normal că mă amuză, asta înseamnă că sunt foarte puternică, trebuie să le fie frică. Bărbaţii care au ce le trebuie nu mă acuză. Când eram preşedinte la Snagov, m-am certat foarte tare cu Chivulete. Era un meci cu Petrolul, am avut o divergenţă cumplită şi nici măcar nu vorbim. La fiecare meci al Sibiului, Ana Maria Prodan este de vină. În loc să ne certăm între noi, să mergem la Ligă să cerem VAR. Nu există campionat care să nu fie greşeli.
 
Astea sunt glume, mie îmi e drag Ion, la fel şi Iftime, dar cred că e mai ‘fun’ să spui că eu cumpăr toate partidele, să am penalty-uri. Asta înseamnă că sunt puternică şi că le e fricuţă. Bărbaţii care au ce trebuie nu condamnă aşa ceva. Pe mine mă amuză că atunci când eram preşedinte la Snagov m-am certat foarte tare cu Chivulete. A fost un meci cu Petrolul şi m-am certat cu el. Nu am vorbit cu el de atunci.
 
Ce să fac eu dacă aşa a decis? Să îl condamn pe Chivulete? Toţi mai greşim, mai dăm bine, mai dăm rău. Pe mine mă distrează că la fiecare meci al lui Hermannstadt eu sunt vinovată”, a declarat Anamaria Prodan la Fotbal Look.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele