Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"

Liga I Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496395/1/aa.jpg


Readus în discuţie de mai multe ori în ultima vreme, sistemul VAR e cerut în Casa Liga 1 şi de către Anamaria Prodan (47 de ani), care-l consideră necesar pentru a elimina greşelile de arbitraj.
 
Hermannstadt a învins-o pe FC Botoşani, luni, scor 2-1, după un penalty controversat primit pe final, iar decizia a dus la un dialog încins de la distanţă între Valeriu Iftime şi Anamaria Prodan. Soluţia pentru a evita, pe viitor, astfel de momente? Sistemul VAR, cel care, potrivit Anamriei Prodan, ar înlătura toate bănuielile: "Din toţi arbitrii care au performat, nimeni nu a scăpat de gura noastră. Până nu o să avem VAR, o să ne certăm ca nişte chiori. Sunt greşeli, aşa au judecat ei. Decât să judecăm, mai bine mergem la Ligă şi cerem VAR. Şi am termina tot circul. Nu e campionat fără greşeli. Aşa e la nivel mondial. Domne, s-a terminat asta cu ochiul uman, venim cu VAR-ul", a spus Anamaria Prodan, la emisiunea Fotbal Look.

 
În acest moment, VAR e destul de aproape de Casa Liga 1, LPF şi EAD.ro, deţinătorul drepturilor TV, găsind finanţare pentru implementarea sistemului. Totuşi, după cum anunţă Kyros Vassaras, va fi nevoie de cel puţin opt luni dedicate pregătirii arbitrilor: "Avem şedinţe legate de VAR şi de implementarea acestuia. Vom continua să facem şedinţele de pregătire şi vom aştepta decizia, care trebuie luată de toţi cei implicaţi. FRF şi LPF trebuie să hotărască. Din momentul în care se va lua decizia de implementare VAR, arbitrii vor avea nevoie de opt luni de pregătire.
 
Arbitrii au nevoie de cel puţin opt luni, de când vom vedea semnăturile pe contract", spunea, în această vară, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele