Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

EXCLUSIV | Andrei Vlad, cerut titular la naţionala mare: "E singurul care poate face faţă, chiar dacă lumea va spune că mă hazardez"

Echipa nationala Publicat pe 24 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20006683/1/vlad.jpg


Răzvan Stanca (41 de ani), fost portar, printre altele, la FCSB, consideră că Andrei Vlad (21 de ani) trebuie să preia ştafeta de la Ciprian Tătăruşanu şi să devină titularul naţionalei României. Cu menţiunea că, din punctul său de vedere, meciul cu Germania ar trebui sp fie atacat fie cu Bălgrădean, fie cu Niţă.
 
Retragerea lui "Tătă" a lăsat un gol greu de umplut între buturile echipei lui Mirel Rădoi, iar Vlad se bate cu Bălgrădean, Niţă, Lazar sau Ionuţ Radu pentru postul de titular. Iar goalkeeper-ul de la FCSB primeşte un vot de încredere din partea lui Răzvan Stanca:
 
"În momentul de faţă, singurul care ar putea face faţă, chiar dacă lumea va spune că mă hazardez, e Andrei Vlad. Pentru că are constanţă, joacă meci de meci. Am înţeles că şi Florin Niţă joacă, dar, pentru mine, viitorul portar al naţionalei e Andrei Vlad. Acum depinde ce tactică abordează cei de la naţională. În momentul de faţă, cred că Vlad ar putea face faţă la meciurile cu mai slab cotate, iar cu Germania un portar cu experienţă. Momentan, singurii ar fi Bălgrădean sau Niţă", a declarat Stanca, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 


Programul României în debutul preliminariilor pentru CM 2022:
 
  • Etapa I (25 martie 2021): ROMÂNIA - Macedonia de Nord (21:45), Germania - Islanda, Liechtenstein - Armenia; 
  • Etapa II (28 martie 2021): ROMÂNIA - Germania (21:45), Armenia - Islanda, Macedonia de Nord - Liechtenstein; 
  • Etapa III (31 martie 2021): Armenia - ROMÂNIA (19:00), Germania - Macedonia de Nord, Liechtenstein - Islanda;
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri