Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic

EXCLUSIV | Antrenorul dispus să lase străinătatea pentru FCSB: "Eu cred că aş avea o colaborare perfectă cu Gigi Becali"

FCSB Publicat pe 18 iul 2020
mail-share icon Email

Ciprian Panait, actualul antrenor al formaţiei Sohar SC, din Oman, ar fi deschis unei veniri la FCSB pe viitor. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani crede că ar colabora perfect cu Gigi Becali.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19424201/1/ciprian-panait.jpg

"Da, de ce nu? Eu cred că aş avea o colaborare perfectă, pentru că, repet, v-am spus, nu cred că Gigi Becali ar veni să se bage strict în munca mea de antrenor, să spună: <<azi trebuie să faci antrenament tactic, azi trebuie să faci aşa>>. Chiar dacă ar avea o părere, i-aş demonstra sau mi-aş exprima punctul de vedere cu argumente. Sunt convins că şi Olăroiu şi Reghecampf au avut discuţii de genul ăsta şi au fost atât de abili, încât au avut argumente să îi demonstreze patronului că e mai bine cum au decis ei ca antrenori", a explicat Ciprian Panait, la Look Sport LIVE.

"La Al Hilal, prinţul, cu două-trei zile înainte de meci, venea şi îmi spunea: <<Cred că ar trebui să jucăm, totuşi, cu un jucător de ăsta, pentru că...>>"

Ciprian Panait a mărturisit că şi lui i s-au impus jucători de-a lungul timpului şi a explicat cum a reuşit să gestioneze situaţia.

"Eu, în Arabia Saudită, vă rog să mă credeţi, în cinci ani de zile niciodată nu am avut discuţii de genul ăsta cu preşedinţii sau cu prinţii. La Al Hilal, pot să vă dau un exemplu, prinţul, tot timpul, cu două-trei zile înainte de meci, venea şi mă întreba: cum vezi tu echipa? Şi eu îi spuneam părerea mea, el îmi spunea părerea lui. Cred că ar trebui să jucăm cu totuşi cu un jucător de ăsta, pentru că... Şi i-am spus: <<Înălţime, lasă-mă să mă gândesc>>. Şi după ultimul antrenament îi spuneam echipa, ştiam foarte bine echipa şi ştiam ce pot să fac cu ei. (n.r. - dacă pierdea) Nu era nicio problemă, pentru că eu eram un brand acolo şi deja numele meu prezenta garanţie şi se întâmpla să pierd un meci, dar nu s-a pus problema niciodată să fiu executat, între ghilimele, să fiu dat afară ca antrenor la Hillal pentru chestii de genul ăsta. Hilalul e alt nivel", a încheiat Ciprian Panait.

În vârstă de 43 de ani, Ciprian Panait şi-a făcut un nume în zona Golfului, acolo unde a antrenat Al Hilal, Al Raed şi Al Batin, în Arabia Saudită, iar acum se află la Sohar SC, în Oman.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele