Ultima oră
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-2, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-2, în meciul de deschidere

EXCLUSIV | Are Oblak ce să-şi reproşeze la golul magnific al lui Giroud? Răspunsul tranşant al lui Răzvan Stanca: "0% şanse! Nu avea ce să facă"

Champions League Publicat pe 24 feb 2021
mail-share icon Email
 
Considerat unul dintre cei mai buni portari ai momentului în fotbalul mondial, Jan Oblak (28 de ani) a primit un gol superb de la Olivier Giroud, marţi seară, pe Arena Naţională. Pentru Răzvan Stanca, fost portar, printre altele, la FCSB, execuţia francezului a fost atât de bună încât goalkeeper-ul sloven al lui Atletico Madrid nu a avut ce face.
 
Recunoscut pentru execuţiile sale uneori greu de imaginat, vârful lui Chelsea a punctat, în minutul 68, cu o foarfecă de efect, după o minge respinsă greşit de Hermoso, care i-a anulat poziţia de ofsaid în care se afla. Golul a făcut rapid înconjurul internetului, iar Giroud a primit toate laudele. 
 
Putea, însă, Oblak să facă ceva? A fost şi curiozitatea lui Eduard Zelgin, moderatorul emisiunii Look Sport LIVE. Iar răspunsul a venit de la Răzvan Stanca, invitatul ediţiei de miercuri: "0%! Nu avea ce să facă. Este o execuţie surprinzătoare, nu te poţi aştepta să vină mingea exact pe tine. Doar norocul poate face să intervii la o asemenea execuţie", a declarat Stanca, portar ajuns, acum, la 41 de ani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri