Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Arlauskis nu are postul de titular asigurat la CFR Cluj! Bilaşco: "Avem trei portari valoroşi"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 3 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20039294/1/arla.jpg

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) este foarte aproape de oficializarea revenirii la CFR Cluj. Rămas liber de contract după despărţirea de echipa saudită Al-Shabab, Arlauskis a făcut azi vizita medicală la CFR Cluj şi va semna un contract până în vară. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Marius Bilaşco, director sportiv la CFR, a declarat că Arlauskis nu are postul de titular asigurat.

Arlauskis a jucat la CFR Cluj între 2017 şi 2020 şi a câştigat trei titluri consecutive în Liga 1.

Contractul între CFR Cluj şi Arlauskis este valabil doar până la finalul actualei stagiuni, când se va discuta despre o eventuală prelungire. Portarul lituanian vrea să păstreze toate opţiunile deschise, în eventualitatea unei oferte bune din străinătate.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Giedrius Arlauskis, care are 23 de meciuri pentru naţionala Lituaniei.

CFR Cluj va avea doi portari de mare valoare: Cristi Bălgrădean şi Giedrius Arlauskis. Va fi interesant de văzut cum va gestiona antrenorul Edi Iordănescu această situaţie, având în vedere că ambii vor să joace în mod constant.

"Da, în proporţie de 99% va semna cu noi. Nu ştiu dacă va apăra (n.a. - titular). Dar e o concurenţă benefică. La CFR Cluj ăsta a fost secretul mereu, să avem concurenţă pe posturi. Acum avem trei portari valoroşi, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. E o perioadă aglomerată, o să fie multe meciuri, trebuie să fim pregătiţi", a spus Marius Bilaşco la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20039294/3/mb.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele