Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Aspectul care o face pe CFR Cluj favorită să câştige un nou titlu. ”Este clar că ei pleacă cu prima şansă. Sincer, nu ştiu Botoşaniul ce motivaţie ar avea”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 18 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20203393/3/alx-1654a.jpg

CFR Cluj se află în faţa unui nou titlu în Casa Liga 1! Campioana în exerciţiu îşi poate trece în vitrină un nou trofeu, dacă învinge în etapa a 9-a, în deplasare, FC Botoşani. Partida e pe Look Sport+, de la 20:30.

Ioan Ovidiu Sabău a explicat la Fotbal Look motivele pentru care ardelenii nu pot rata cel de al patrulea titlu consecutiv. Experienţa lotului şi sosirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică sunt principalele atuuri.

”Este o echipă matură, cu jucători care au jucat în cupele europene. Este clar că ei pleacă cu prima şansă. Sincer, nu ştiu Botoşaniul ce motivaţie ar avea să se dăruiască.


Cei de la CFR sigur îşi vor folosi inteligenţa, să nu irite adversarul. În astfel de momente trebuie să ştii cum să discuţi cu jucătorii, chiar şi cu arbitrul.


Când Edi Iordănescu a venit, echipa era stoarsă, dar nici adversarii lor nu au fost foarte puternici, nici FCSB şi nici Craiova nu arătatu suficient de puternice pentru titlu”, a explicat Sabău, la Look Sport+.

CFR Cluj vine după victoria entuziasmantă cu Universitatea Craiova, scor 3-1, în Bănie. FC Botoşani a pierdut în runda precedentă cu Academica Clinceni, scor 4-3, şi are şanse minime să mai prindă locul 4 în play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele