Ultima oră
Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă

EXCLUSIV | Astra nu este victimă sigură în faţa Craiovei. ”E foarte important pentru ei să poată lăsa stările lor, supărarile şi să se conecteze la acest meci foarte important”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 22 mai 2021
mail-share icon Email

Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova se înfruntă sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+, în finala Cupei României, pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti. Craiova poate încheia sezonul pe plus, după parcursul dezamăgitor din Liga 1, iar Astra poate participa în Conference League deşi a retrogradat în Liga 2.

Astra Giurgiu a încheiat sezonul pe locul 15 şi merge în Liga 2, în timp ce Craiova încearcă să se menţină pe locul 3 în play-off-ul Ligii 1.

Astra are 5 eşecuri la rând în Liga 1, iar ultimul succes datează din 20 aprilie, 3-1 cu Hermannstadt. Ioan Ovidiu Sabău a explicat la Fotbal Look de ce fotbaliştii giurgiuveni ar trebui să trateze partida din această seară extrem de serios.

”Pentru mine ar fi foarte important dacă eram la Astra să câştig un trofeu, o cupă. E foarte important pentru ei să poată lăsa stările lor, supărarile şi să se conecteze la acest meci foarte important.

Câţiva au jucat la un nivel ridicat şi pot să îi monteze pe ceilalţi şi să câştige cu Craiova”,
a declarat Sabău, la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele