Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

EXCLUSIV | Astra riscă desfiinţarea după ce a retrogradat. Dani Coman: "Domnul Niculae va decide în zilele următoare. N-aş putea să mai duc încă un an aşa"

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 20 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20212048/1/coman.png

Astra Giurgiu a retrogradat în Liga 2, după eşecul din deplasare cu FC Viitorul, scor 0-1, în ultima etapă din play-out-ul Ligii 1. Problemele financiare şi erorile de management au cauzat declinul echipei din Giurgiu, care riscă să se desfiinţeze. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, preşedintele Astrei, Dani Coman, a declarat că sunt şanse mici să rămână la echipă.

Astra avea nevoie de o victorie în duelul cu Viitorul, însă a primit gol în minutul 90+6, după reuşita lui Aurelian Chiţu.

Totuşi, Astra are şansa să joace în Europa Conference League, dacă va câştiga finala Cupei României, cu Universitatea Craiova, pe 22 mai, la Ploieşti, în direct pe Look Sport+.

Astra a jucat neîntrerupt în Liga 1 din 2009 încoace, a câştigat titlul în 2016 şi a încheiat pe locul 2 în 2014.

"Ce se întâmplă cu Astra probabil vom afla cu toţii în zilele următoare, ce va decide finanţatorul nostru, domnul Niculae. Sunt multe motive pentru care s-a ajuns în situaţia asta, dar eu nu sunt omul să mă vait. Mi-am asumat situaţia şi am mers mai departe. Sunt momente grele pentru club, pentru unii jucători, dar trebuie să-şi vadă de carieră, de familie.

Regretul este că n-au spirit de bărbaţi adevăraţi, la unii dintre ei chiar n-am văzut asta. Domnul Niculae e de apreciat, indiferent de greutăţile prin care a trecut, a ţinut această echipă în viaţă, aşa cum a putut dumnealui. Ne dăm seama că nu putea face mai mult.

E greu de spus acum dacă voi continua. Întâi trebuie să mă liniştesc, să mă gândesc bine la greşelile pe care le-am făcut, nu doar jucătorii sau antrenorii sunt de vină. Am partea mea de vină, dar n-aş mai putea să mai duc încă un an aşa. Ar însemna să-mi neglijez familia, nu mai pot să duc!

Sunt echipe care s-au desfiinţat imediat după ce au luat campionatul şi avem exemple la noi. Cu siguranţă că şi domnul Niculae are o vină, e vina tuturor", a spus Dani Coman, în cadrul unei intervenţii telefonice la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri