Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

EXCLUSIV | "Au fost interesaţi încă din Liga 4, sunt convins că vor fi şi în Liga 2". Tudorel Stoica, anunţ liniştitor pentru fanii Stelei

Fotbal Internațional Publicat pe 31 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20225540/1/dsc-6475.jpg


Tudorel Stoica, unul dintre primele nume importante care s-a alăturat proiectului CSA Steaua în 2017, dă asigurări că echipa militară nu va avea probleme în a găsi oameni potenţi financiar care să vină lângă ea şi să forţeze promovarea în Casa Liga 1.
 
Ajunsă în Liga 2 după un baraj fără emoţii cu CS Afumaţi (2-0 şi 2-1), Steaua a sărbătorit duminică seară, iar acum miza e reprezentată de găsirea unei forme de organizare care să-i permită următorul pas: Casa Liga 1. Militarii sunt nevoiţi să găsească un privat care să aducă bani la echipă, dat Tudorel Stoica, liderul echipei din 1986, nu are niciun fel de emoţie:
 
"Uşor-uşor se face dreptate. Steaua ar trebui să fie în Liga 1, nu în Liga 4. Am început de jos, dar vom reveni acolo. Într-un fel se va face dreptate şi toţi steliştii se vor bucura, sperăm cât mai repede, de revenirea echipei în Liga 1.
 
În primul rând trebuie să ne bucurăm că echipa a intrat în Liga 2. Sunt convins că nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat şi lucrurile vor fi rezolvate de la început. Sunt destui oameni puternici, inteligenţi, care vor să ajute cel mai iubit club din România. Eu nu-mi fac probleme pentru treaba asta. Au fost interesaţi încă din Liga 4, sunt convins că vor fi şi în Liga 2. Vă garantăm noi, cei care am făcut fotbal, că lucrurile vor fi făcute în aşa fel încât nu vor mai fi probleme.
 
Noi suntem la Steaua cu sufletul. Dacă cei de acolo se vor gândi la noi, foştii jucători cu experienţă, să-i ajutăm, sunt convins că vor apela la noi şi noi o vom face cu cea mai mare plăcere şi cel mai mare devotament. Dacă vor veni foşti jucători, ca la echipele mari din Europa, vor veni sponsori, oameni puternici.
 
Ghencea e Templul fotbalului românesc. Aici au fost cele mai importante rezultate ale fotbalului românes. Să nu uităm că şi echipa naţională a obţinut performanţe extraordinare pe acest stadion. Sunt sigur că Steaua are cei mai mulţi suporteri, pentru că a făcut performanţe deosebite pentru fotbalul românesc. Sunt convins că stadionul va fi aproape plin la fiecare meci", a declarat Stoica, luni dimineaţă, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri