Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Balaj, despre plecarea lui Petrescu la echipa naţională: "Eu zic că nu se va întâmpla acest lucru. Mi-a promis"

Superliga Publicat pe 17 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20510625/1/dan-petrescu-1.jpg


Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat joi seară, la Look Sport, că după părerea sa Dan Petrescu nu va pleca la naţionala României, el menţionând că tehnicianul i-a propus o colaborare de doi ani şi jumătate şi că federaţia nu doreşte să plătească pentru antrenori clauze de reziliere.
 

 
Întrebat dacă Dan Petrescu va pleca la echipa naţională după meciul cu FC Argeş, Balaj a răspuns: “Eu zic că nu se va întâmpla acest lucru, pentru că Dan Petrescu este un antrenor aflat sub contract, are clauză de reziliere. Din ceea ce am văzut federaţia nu doreşte să plătească clauză de reziliere la niciun antrenor, şi atunci lucrurile sunt clare”.
 
În ceea ce priveşte o eventuală plecare a lui Petrescu fără să se achite clauza de reziliere, oficialul grupării clujene a afirmat următoarele: “Dacă dumneavoastră ştiţi acest lucru, înseamnă că aveţi mai multe informaţii decât mine. Dacă presa ştie mai bine decât ştiu eu, atunci n-am ce să comentez. A spus cineva din cadrul clubului că va pleca Dan Petrescu fără clauză de reziliere?”
 
Cristian Balaj a subliniat că Petrescu i-a promis că vor colabora doi ani şi jumătate. “Aşa mi-a promis, când am venit am acceptat această poziţie şi pentru că Dan Petrescu a insistat, mi-a promis că vom fi împreună pentru doi ani şi jumătate, cât este şi contractul meu. Pentru mine Dan Petrescu în continuare este un om de cuvânt, un profesionist desăvârşit, nu întâmplător este dorit la echipa naţională. Am discutat la început acest subiect cu el, nu s-a schimbat nimic de atunci. Dacă cumva el gândeşte altceva mi s-ar fi părut corect să-mi spună, dar nu a venit şi nu vreau să discut acest subiect. Suntem într-o situaţie delicată prin apariţia acestui subiect. În loc să vorbim despre meciuri, avem o competiţie în care încercăm să menţinem diferenţa...”, a mai declarat Balaj.
 
Marţi, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că singura variantă de selecţioner pe care federaţia o are în vedere în acest moment este Dan Petrescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele