Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Bianca Ghebler, foarte aproape de a participa la a treia ediţie a Jocurilor Olimpice. ”Sunt fericită pentru victorie, rezultatul aş fi vrut să fie mai pun, să fac baremul”

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 21 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20255395/2/geb.png

Campionatul European de atletism pe echipe, Liga I, de la Cluj-Napoca, s-a încheiat pentru România cu retrogradarea în liga secundă, după ce s-a clasat pe locul 11 în clasamentul general al competiţiei.

Bianca Ghelber (31 de ani) a adus victoria pentru delegaţia noastră la aruncarea ciocanului. Experimentata sportivă speră să prindă a treia participare din carieră la Jocurile Olimpice, lipsindu-i doar câţiva centimetri pentru a realiza baremul.

”Sunt fericită pentru victorie, rezultatul aş fi vrut să fie mai pun, să fac baremul pentru Jocurile Olimpice. A fost un concurs pe echipe, am vrut să lupt în primul rând pentru echipă şi abia în al doilea rând pentru mine”, a explicat Ghelber, la microfonul Look Sport.

România a încheiat pe locul 11, cu 207 puncte, iar pe ultimul loc s-a clasat Estonia (157). Irlanda nu s-a prezentat, însă va retrograda şi ea, alături de cele două în liga secundă, în timp ce nou-promovate în Liga 1 sunt Ungaria, Danemarca şi Slovenia.

În Superligă au promovat, în urma competiţiei de pe Cluj Arena, Cehia (320.50 puncte) şi Belarus (315).

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele