Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

EXCLUSIV | Borcea ajută Dinamo din umbră: ”Am înţeles că şi el mai finanţează clubul”

Dinamo Publicat pe 19 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20301682/1/borcea-dinamo.jpg

Dumitru Dragomir nu crede că Dinamo va scăpa de faliment. Fostul şef al Ligii Profesionite de Fotbal consideră că intrarea în insolvenţă nu este o scăpare pentru ”câini” şi că în cele din urmă clubul va ajunge în situaţia Rapidului. Asta deşi fanii continuă să se implice activ la echipă, cu bani.

În plus, Dragomir a declarat în emisiunea Look Sport Live că Nicolae Badea şi Cristi Borcea ajută Dinamo cu bani, din umbră. Însă, nici chiar aşa nu crede fostul şef de la LPF că va fi salvat clubul.

Dinamo se duce către faliment. Văd că Nicolae Badea face nişte plăţi acolo, nu ştiu ce urmăreşte. Am înţeles că şi el şi Borcea mai finanţează. Dinamo i-a luat pe Zăvăleanu şi pe Iuliu Mureşan, vom vedea ce va fi. Mureşan e un om serios. S-ar putea ca echipa să iasă din insolvenţă, dar să nu fie prea bine pentru club. ”Doctorul” e deştept.

A ieşit şi CFR-ul din insolvenţă, dar CFR avea şi echipă. Dinamo nu poate cu juniori, cu tineri să facă performanţă”, a declarat Dragomir la Look Sport Live.

Iuliu Mureşan a anunţat, vineri, în timpul conferinţei de presă în care l-a prezentat pe Dario Bonetti, că există şanse ca Dinamo să ajungă, totuşi, la o înţelegere cu trei dintre jucătorii importanţi care vor să plece din Ştefan cel Mare.

Steliano Filip, Paul Anton şi Alexandru Răuţă au memorii depuse pentru a se despărţi de echipa din Ştefan cel Mare, însă Iuliu Mureşan a creionat un alt plan şi susţine că sunt şanse să ajungă la o înţelegere pentru ca cei trei, jucători de bază de altfel, să mai rămână în "Groapă".

În timp ce FRF a amânat o decizie în cazul memoriului depus de Steliano Filip, Răuţă şi Anton au notificat clubul şi Comisiile Federaţiei în momentul în care au împlinit 90 de zile de neplată a salariilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele