Ultima oră
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!

EXCLUSIV | Bourceanu, fără secrete. Când a fost la cel mai înalt nivel în carieră şi TOP 3 momente în tricoul FCSB: "În teren eram un motor! În afara lui, o frână..."

Superliga Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email

Prezent în studioul Look Sport+, Alexandru Bourceanu a vorbit fără ocolişuri despre cariera sa, una în care cele mai mari realizări se leagă de FCSB, formaţie unde a fost căpitan şi alături de care a cucerit şapte trofee pe plan intern.

Fostul mijlocaş spune că prima perioadă petrecută la FCSB (2011-2014) şi sezonul petrecut în Rusia, la Arsenal Tula reprezintă momentele în care a fost la cel mai înalt nivel.



În ceea ce priveşte realizările de la FCSB, Bourceanu a realizat un top 3, clasament în care victoriile cu Ajax şi Chelsea, din Europa League, ocupă locuri fruntaşe.

"Consider că, din punct de vedere al parametrilor fizici, am fost mai puternic în prima perioadă la Steaua. Iar cei mai buni parametri de fotbal i-am avut în perioada de la Tula: pase între linii, recuperări. Astea au fost cele mai bune perioade. Cam scurte, din păcate.

Presiunea e un factor extern care nu te lasă să te concentrezi la ce ai de facut. Nu am reuşit să depăşesc acest factor de multe ori în carieră.

Cu Costel Gâlcă nu am prea jucat, dar am titlul în palares. Eu sunt vinovat, nu caut scuze. E o perioadă în care eu nu am reuşit să mă ridic la un nivel mai bun, momentul în care am făcut cele mai multe greşeli.

[...]

Personal, cele mai frumoase momente: golul cu Rapid, titlul şi Supercupa! Titlul deja îl câştigasem cu cinci etape înainte de final, dar Supercupa a fost un singur meci şi a fost alta emoţia. Eu am ratat un penalty şi poate a fost emoţia mai mare.

Cu echipa: 1. Ajax - deşi nu am jucat în retur. Eu şi Pintilii am fost suspendaţi. Colegii mei s-au gândit că vor reuşi, eu sunt un tip pesimist. Nu m-am gândit mai mult de 10% sau 20%. Cred că, înainte de meci, îi trăgeam în jos. În meci eram un motor, în afara meciului eram o frână (n.r. râzând). 2. Meciul cu Chelsea (1-0), victoria de la Bucureşti. 3. Primul titlu"
, a delarat Alexandru Borceanu la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele