Ultima oră
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-2, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-2, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia

EXCLUSIV | Braşovul revine pe harta fotbalului? ”Sperăm cu noul primar care s-a ales să fie mai bine, e de partea fotbalului, vrea”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20031774/1/c2.jpg

Marian Constantinescu (39 de ani) a făcut o scurtă radiografiei a carierei sale şi a povestit singurul moment în care a fost la un pas de a se transfera în străinătate, în Ucraina, dar totul a căzut din cauza impresarilor.

Fostul atacant a vorbit şi despre situaţia din oraşul său natal, Braşov, acolo unde noul primar, Allen Coliban a promis că va reda palmaresul şi sigla celor de la FC Braşov unei formaţii, dar deocamdată nu se ştie numele acesteia.

”Am fost un jucător care şi-a făcut treaba în campionatul nostru. În 2008-2009 am fost în Ucraina, am dat o probă, totul a fost ok, am bătut palma, dar au vrut impresarii, dar apoi a căzut totul.

Nu a fost să fie, am luat-o ca atare şi am continuat în campionatul nostru, am prins contract la Piatra-Neamţ, am jucat foarte bine patru ani, apoi la Braşov trei ani, la mine acasă, o echipă minunată, în oraşul meu, mi se face pielea de gâină când mă gândesc.

Nicolae nu a mai avut bani sau nu a mai vrut să bage bani, iar palmaresul şi denumirea FC Braşov stă la Primărie într-un sertar. Se vrea fotbal din gură la Braşov, dar din păcate avem vreo patru echipe în Liga 3, una este lider, CSM Corona, eu la ei mi-am încheiat cariera. Am început să antrenez copii, am o echipă de U-19.

Sperăm cu noul primar care s-a ales să fie mai bine, e de partea fotbalului, vrea. A promis că în curând va scoate din sertar palmaresul să o dea către o echipă. Sau către Corona sau către acel proiect pe care l-au făcut suporterii, ASR Braşov, care a început din Liga 4”,
a comentat Constantinescu, la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele