Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

EXCLUSIV | Bruno Alves, căpitanul Parmei, s-a interesat de la fratele său de Dennis Man. Ce i-a spus Geraldo Alves despre mijlocaşul român

Stranieri Publicat pe 3 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19949425/1/man-parma.jpg

Căpitanul Parmei, Bruno Alvez, s-a interesat de Dennis Man înainte ca acesta să vină la echipa lui. Portughezul şi-a sunat fratele, pe Geraldo Alves, fost fundaş în România, pentru a cere anumite informaţii cu privire la mijlocaşul transferat pe o sumă record în această iarnă, de la FCSB.

Geraldo a fost invitat în platoul emisiunii Look Sport Live în care a vorbit despre modul în care a decurs conversaţia dintre el şi fratele său. A afirmat, însă, şi că nu crede că Man va juca prea mult în această perioadă imediată de la momentul transferului la Parma, pentru că are nevoie de acomodare.

Geraldo Alves a oferit informaţii şi cu privire la situaţia lui Valentin Mihăilă, dar şi a lui Ionuţ Radu, care sezonul trecut a fost cedat acolo.

Da, Bruno m-a întrebat de el. I-am zis că e golgheterul din România. Că e un jucător foarte tânăr şi că are potenţial. M-a întrebat dacă e pregătit de Serie A, i-am spus că nu. Poate în timp o să devină. E greu să joace mult în acest moment, pentru că Parma e într-un moment dificil. Mihăilă a venit în alt context, când echipa avea ceva victorii, avea un start bun. A fost şi accidentat, a revenit, a debutat şi a şi marcat.

Bruno mi-a zis că Mihăilă e un băiat care vrea să înveţe şi că e foarte bun. Că are sclipiri la antrenamente. Bruno l-a avut şi pe Ionuţ Radu anul trecut. A fost decisiv pentru Radu la Parma, ca starea lui să fie mai bună. O să pun o vorbă bună pentru Man la Bruno”, a declarat Geraldo Alves la Look Sport Live, de pe Look Sport+.

 

Man, nota 5.8 la debutul la Parma 

Dennis Man a debutat pentru Parma, în meciul din Serie A cu Napoli. A intrat pe finalul confruntării, când mai erau doar 10 minute, astfel că n-a reuşit nimic important. Echipa lui a pierdut cu 2-0, iar jurnaliştii italieni i-au acordat o notă destul de mică.

Man a primit 5,8 din partea oamenilor de presă, una din cele mai mici note acordate în Napoli – Parma. Însă, el nu a fost cel mai slab de pe teren. Portarul Luigi Sepe şi mijlocaşul Alberto Grassi au fost, cu 5,5 respectiv 5,6.

"Eu am dorit jucători deja pregătiţi să intre, nu este o întâmplare locul din clasament. Serie A este un campionat dificil, e clar că am nevoie de jucători gata să fie pe teren, aşa mă înţelesesem cu conducerea. Eu am spus pe cine vreau, dar nu întotdeauna sunt ascultate doleanţele antrenorului. Am un singur atacant, pe Cornelius, de aceea nu reuşim să înscriem goluri", a declarat Roberto D’Aversa după jocul cu Napoli.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele