Ultima oră
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc
Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

EXCLUSIV | Budescu e cu ochii pe campionatul Turciei. “Vreau să joc alături de Alibec” Vot de încredere pentru Şumudică la Rizespor

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19921533/2/budescu-interviu.jpg

Constantin Budescu urmăreşte cu atenţie campionatul Turciei, unde au ajuns mulţi români, iar pe majoritatea îi ştie de la Astra Giurgiu. În exclusivitate pentru Look Sport, mijlocaşul a declarat că vrea să joace din nou alături de Denis Alibec, care este acum la Kayserispor. Budescu are încredere că Marius Şumudică va avea rezultate la Rizespor, aşa cum a reuşit şi la Gaziantep.

Constantin Budescu (31 de ani) aşteaptă oferte, în condiţiile în care contractul cu Astra expiră în această vară.

Budescu şi Alibec au fost colegi la Astra şi la FCSB, reuşind unul dintre cele mai bune parteneriate ofensive din Liga 1. Alibec a plecat la Kayserispor în octombrie 2020.

"Vorbesc cu el, am vorbit şi acum după meci, am văzut că s-a accidentat şi am vrut să văd ce s-a întâmplat. I se simte lipsa, era golgheterul echipei, dar mă bucur pentru el că a plecat în Turcia şi acum a marcat. Tot timpul vreau să joc alături de el, ne înţelegem foarte bine şi poate pe viitor, de ce nu, o să avem şansa să jucăm din nou împreună. Mă bucur că a venit Dan Petrescu la echipă, cred că pot termina între primele 10 echipe", a spus Constantin Budescu pentru Look Sport.



Constantin Budescu are încredere că Marius Şumudică va reuşi şi la Rizespor, echipă pe care a preluat-o recent. Budescu şi Şumudică au colaborat perfect la Astra, reuşind să câştige titlul în Liga 1 în 2016.

Şumudică a declarat recent că nu vrea să-l aducă deocamdată la Budescu la Rizespor, întrucât are alte ţinte de transfer.

"Cred că o să reuşească, pentru că e un antrenor foarte bun şi a demonstrat asta peste tot pe unde a fost. Nu am vorbit recent (n.a. - despre un eventual transfer în Turcia). Nu sunt foarte în temă cu ce s-a întâmplat acolo, dar probabil au fost unele discuţii şi nu au ajuns la un numitor comun", a spus Budescu pentru Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19921533/3/budescu-sumudica.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele