Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

EXCLUSIV | Budescu, impresionat de Man şi Coman! "FCSB depinde de ei. Au şanse mari să câştige campionatul"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19921962/2/man-coman.jpg

FCSB este lider în Liga 1 după 17 runde, cu un atac impresionant – 42 de goluri marcate. Într-un interviu pentru Look Sport, Constantin Budescu a declarat că ‘roş-albaştrii’ depind de evoluţiile lui Dennis Man şi Florinel Coman. Mijlocaşul Astrei este convins că FCSB este favorită să câştige titlul în acest sezon.

Ultimul campionat câştigat de FCSB datează din 2015! Constantin Budescu (31 de ani) a jucat la FCSB în sezonul 2017-2018.

Dennis Man (22 de ani) a ‘explodat’ în acest sezon la FCSB, fiind golgheterul campionatului, cu 13 reuşite, la care se adaugă 4 pase de gol. Gigi Becali a primit mai multe oferte pentru Man, dar nu vrea să-l dea cel puţin până în vară.

"Man şi Coman nu mai sunt puşti! I-am prins şi data trecută când am fost la Steaua (n.a. - FCSB) şi sunt nişte jucători extraordinari. Practic, echipa depinde de ei, au nişte execuţii extraordinare. Zic eu că au şanse mari să câştige campionatul anul acesta. O să fie o luptă în trei, mi-aş dori să câştige Steaua (n.a. - FCSB), că n-au mai câştigat de mult

Nu pot să le dau sfaturi (n.a. – în privinţa unui transfer), depinde ce condiţii o să aibă şi unde. Pot alege singuri", a spus Constantin Budescu într-un interviu pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele