Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

EXCLUSIV | Budescu, prins între Astra şi FCSB: "Este foarte greu, domnul Niculae nu vrea să mă lase"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19921512/2/bb.jpg

Constantin Budescu are un sezon excelent la Astra Giurgiu, reuşind 6 goluri şi 8 pase decisive în 13 meciuri în Liga 1. Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani este dorit de FCSB, dar patronul Astrei, Ioan Niculae, nu vrea să renunţe la starul echipei. În exclusivitate pentru Look Sport, Budescu a declarat că poate să joace fără probleme în poziţia de ‘9 fals’ la FCSB, aşa cum vrea Gigi Becali.

2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu, iar contractul său cu Astra expiră în vara acestui an.

Recent, Gigi Becali a anunţat că vrea să-l aducă pe Budescu la FCSB, liber de contract, pentru a acoperi o singură poziţie, cea de atacant central (‘9 fals’).

Budescu a mai jucat pentru ‘roş-albaştri’ în sezonul 2017-2018. Atunci, FCSB l-a adus pentru 750.000 de euro şi l-a cedat la Al-Shabab pentru 2,5 milioane de euro.

"Nu am ce să lămuresc, nu este nicio ofertă clară de nicăieri, doar vorbe. Cu domnul Niculae am vorbit înainte să începem campionatul, mi-a spus câteva lucruri, dar nu am ajuns la nimic deocamdată. Cu domnul Gigi Becali la fel, mi-a spus că mă vrea la Steaua (n.a. - FCSB), dar trebuie să vorbească cu cei de la Astra. Dacă ei se înţeleg, probabil că o să merg. Dar, din ce am înţeles, este foarte greu, pentru că domnul Niculae nu vrea să mă lase.

Nu e numai după mine, mai am contract 5 luni. Este adevărat, pot semna cu orice echipă, dar dacă o să semnez şi nu mă lasă (n.a. – patronul Astrei), probabil o să stau pe aici şi n-o să joc. Vom vedea. N-am probleme să joc ‘9 fals’, mă simt bine, am mai jucat şi aici. M-aş descurca, chiar făceam o glumă cu băieţii că pot juca liniştit de la mijloc în sus", a spus Constantin Budescu pentru Look Sport.

Miercuri, patronul Astrei, Ioan Niculae, a declarat că Budescu vrea să continue la echipa din Giurgiu.

“I-am propus un contract pe un an şi jumătate sau pe doi ani, dar până la urmă îl facem pe cât vrea el. Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părţi acceptă propunerea mea. Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, că îl vrea şi el liber de contract. Eu nu mă apuc să comentez ceea ce spune Gigi. Eu vă spun doar ceea ce mă priveşte pe mine. Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aştept să facem actele.

I-am mai spus că îl las să plece la orice oră îmi vine cu o ofertă avantajoasă pentru el. Vreau să vă mai spun că după ce Budi se va lăsa de fotbal eu îl aştept în conducerea clubului. Este un băiat care mă poate ajuta la Astra şi după ce termină cu cariera de jucător”, a spus Niculae pentru ProSport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19921512/3/ioan-niculae.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele