Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

EXCLUSIV | Budescu, spre FCSB? Specialistul fotbalului arab dă verdictul: ”Nu cred că va reuşi la Damac”

FCSB Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20042193/1/profimedia-0385881995.jpg

Budescu nu s-a adaptat la Damac, motiv pentru care are toate şansele să plece extrem de repede de acolo. Părerea a fost împărtăşită de Ciprian Panait, un specialist al fotbalului din zona arabă, la Look Sport Live. După cum a citit în presa de acolo, dar şi pe site-urile de socializare, crede că mijlocaşul va pleca în vară.

Situaţia nu foarte bună prin care trece Budescu este influenţată şi de faptul că el nu a fost transferat la dorinţa antrenorului, ci pentru că oamenii din conducere l-au vrut pe mijlocaşul român. Au rămas cu imaginea fotbalistului de la Al Shabab.

Cred că are probleme acolo. Deja are probleme. Am văzut imagini pe Twitter... el nu a fost opţiunea antrenorului, ci a celor din conducere. Nu a fost adus la cerinţa antrenorului şi asta e foarte important. Cei din conducere au fost impresionaţi de ce a făcut Budescu la Al Shabab. Au crezut că va juca la fel, dar atunci era pregătit de Şumudică, un antrenor care ştie foarte bine cum să lucreze cu el.

Un antrenor care nu îl cunoaşte pe Budescu îl limitează mult. Nu ştie să îl pună în evidenţă. Din păcate, nu cred că va reuşi acolo”, a declarat Ciprian Panait la Look Sport Live.

Budescul a ajuns la Damac în februarie, iar până acum a jucat trei meciuri, dar fără să aibă vreo realizare notabilă, gol sau pasă decisivă.

Budescu, către FCSB din vară? 

Fotbalistul venit de la Astra Giurgiu a uimit prin apariţia sa pe teren încă de la debut, fiind vizibil faptul că a pus câteva kilograme într-un interval de timp foarte scurt. Din imaginile surprinse de arabi şi comentate amplu pe reţelele de socializare, se observă cum Budi a chiar burtă.

Prietenul său, Gabi Tamaş a declarat că Budescu nu va sta foarte mult în Arabia Saudită şi este foarte probabil ca din vară să vină la FCSB.

"Am vorbit cu Budescu, da. Dacă sunt probleme, să mai stea în România? Ăsta e fotbalul românesc. Te saturi. Nu ştiu dacă a avut ofertă de la FCSB. Discuţia cu FCSB era pentru vară, nu pentru acum. Am văzut că s-au înţeles, dar din vară. E ce am auzit, ce am citit. Probabil a ales să se întoarcă în vară la FCSB, nu ştiu.

Nu-i va fi greu în Arabia Saudită, el dă goluri din tramvai, de oriunde. Pentru el nu e problemă. Se duce şi îşi face meseria şi în Arabia, şi acasă. Alegerile le face fiecare jucător. Presupun că a avut şi alte oferte, el a ales ce a crezut că e mai bine pentru el", a spus Tamaş pentru România Fan TV.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele