Ultima oră
VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele de start
U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi

EXCLUSIV | Calităţile lui Dusan Uhrin puse serios sub semnul întrebării. ”Nu ştiu dacă e omul cel mai potrivit pentru ce are nevoie Dinamo în momentul acesta”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

Noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti este Dušan Uhrin, a anunţat acţionarul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB), după decizia lui Gheorghe Mulţescu de a renunţa la conducerea tehnică a roş-albilor. Relaţiile contractuale, antrenor-club, dintre Gheorghe Mulţescu şi Dinamo Bucureşti au fost încheiate pe cale amiabilă în această dimineaţă. "Lui Gigi Mulţescu i se va propune o funcţie în cadrul clubului, pentru că aici este locul lui", a declarat directorul general interimar Constantin Eftimescu pentru www.fcdinamo.ro.

Ionuţ Chirilă a explicat la Look Sport LIVE faptul că nu crede că tehnicianul ceh va aduce revigorarea echipei, care are emoţii serioase la startul play-out-ului în privinţa salvării de la retrogradare.

”Nu ştiu dacă e omul cel mai potrivit pentru ce are nevoie Dinamo în momentul acesta. Mi se pare un antrenor destul de rigid, a mai fost acolo şi nu a reuşit. Este o situaţie foarte delicată în acest moment, echipa trebuie schimbată din mers, totul e de a fi sau a nu fi.

Jucătorii lui Dinamo pot cu 2-3 clase mai mult din ce oferă acum, dar trebuie antrenaţi. Jucătorii se împart între cei care se nasc talentaţi, precum Hagi, Popescu sau Messi şi sunt jucători care se antrenează. Problema e că nu construim jucători”
, a spus Chirilă, la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele