Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

EXCLUSIV | Camara a refuzat să continue la Dinamo, deşi a primit o ofertă bună. Marius Nicolae: ”Am discutat personal cu el”

Dinamo Publicat pe 17 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19985652/2/rps2042.jpg

Juan Camara (27 de ani) a semnat recent cu U Craiova, dar Dinamo a avut intenţia să îl păstreze, deşi acesta s-a întors până la urmă la echipa de la care era împrumutat, Jagiellonia Bialystok (Polonia). Din cauza salariilor restante, jucătorul nu a mai vrut să continue în Bucureşti, deşi, potrivit lui Marius Nicolae, managerul sportiv al ”câinilor”, propunerea a fost una tentantă şi nu diferea prea mult comparativ cu contractul iniţial.

De teamă, cel mai probabil, să nu păţească iar cum a păţit în primă fază, să nu primească banii sau să îi primească târziu, Camara a mers la Craiova, unde este sigur că va fi respectat şi că va fi plătit după cum clubul s-a obligat să îi dea remuneraţia, în termenul stipulat în înţelegere.

Conducătorul lui Dinamo consideră însă că, în acest mod, Camara nu şi-a arătat ataşamentul faţă de culorile roş-albe. ”Când a fost nevoie să îţi arăţi dragostea faţă de club, procentul a fost foarte mic din partea jucătorilor. Gen Camara. Eu am vrut să rămână la Dinamo, am discutat personal cu el. I-am oferit un contract foarte bun, dar nu l-a interesat. În momentul de faţă, cei care au rămas în lot sunt de caracter, au dat dovadă de ataşament. Ultimele transfeuri făcute acum, sunt pe salarii foarte bune pentru club. Ei vor să pună umărul la salvarea clubului de la faliment”, a declarat Marius Nicolae în platoul emisiunii Look Sport Live.

Mijlocaşul spaniol Juan Camara a semnat un contract cu Universitatea Craiova chiar la începutul acestei săptămâni, luni. Format la Academia de juniori a clubului Villarreal, Camara, 27 de ani, a evoluat în carieră pentru Villarreal C, Villarreal B, Barcelona B, Barcelona, Girona şi Reus (toate din Spania), Miedz Legnica şi Jagiellonia Białystok (ambele din Polonia).

El a fost împrumutat de Jagiellonia la Dinamo, vara trecută, dar a părăsit în această iarnă clubul "alb-roşu" din cauza problemelor financiare ale grupării.

"Începând de astăzi, jucătorul spaniol cu meciuri la prima echipă a Barcelonei şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai turului acestei ediţii de campionat este component al echipei noastre. Juan a semnat un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de opţiune din partea clubului pentru o prelungire până în vara anului 2024", a anunţat clubul oltean, în privinţa lui Camara.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele