Ultima oră
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"

EXCLUSIV | Care a fost cea mai bună generaţie din istoria fotbalului românesc? Anghel Iordănescu: "Fac o afirmaţie care cred că o să vă surprindă"

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20183441/1/i3.jpg

Anghel Iordănescu a făcut o radiografie a fotbalului românesc, în studioul Look Sport LIVE. Fostul selecţioner este de părere că în istorie au fost mai multe generaţii de excepţie, nu doar cea din 1994, care s-a oprit în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Statele Unite ale Americii.

”Ce trebuie să reţinem noi este legat de ”Generaţia de Aur” nu e doar cea din 1994 de la naţională. Poate fi şi cea a Stelei din 1986, o generaţie extraordinară, nişte profesionişti, nişte caractere deosebite.

Fac o afirmaţie care cred că o să vă surprindă. Fotbalul românesc a mai avut şi alte generaţii de excepţie, precum cea a lui Lucescu, Dinu, Dumitrache, cea din de la Mondialul din Mexic. De asemenea, cea a lui Balaci, doar că atunci nu s-au reuşit nişte performanţe mari, poate din cauza antrenorilor sau a celor implicaţi”, a declarat Iordănescu, la Look Sport+.

Cele mai importante repere din cariera lui Anghel Iordănescu:

  • 4 titluri cu Steaua
  • 2 cupe ale României cu Steaua
  • 2 ligi ale campionilor Asiei (cu Al-Hilal şi Al-Itihad)
  • 3 mandate de selecţioner al României (calificarea în sferturile Cupei Mondiale 1994 şi prezenţa în grupele Euro 2016)
mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele