Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

EXCLUSIV ǀ Casa Liga 1, şanse mari să continue cu 15 echipe! Un club e pe marginea prăpastiei! Era pe culmile gloriei, acum mai sunt bani pentru două salarii

Academica Clinceni Publicat de Răzvan Stîngă pe 5 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20384291/1/clinceni-academica.jpg

Situaţia e critică la Academica Clinceni, lucru de care s-a aflat încă din perioada anterioară. Dar, cât mai rezistă exact clubul? Potrivit informaţiilor deţinute de Look Sport, ilfovenii sunt cu un picior şi jumătate în prăpastie, iar banii sunt din ce în ce mai puţini spre deloc. Deşi echipa a ajuns în play-off sezonul trecut, s-a epuizat, surprinzător sau nu, o parte bună din banii veniţi din drepturile TV. În plus, au plecat şi anumite persoane şi sponsori care băgau bani la echipă, astfel că s-a strâns cureaua mult, înaintea începerii campionatului.

Aşa se face că, acum, echipa are un start dezastruos pentru un club care sezonul trecut a obţinut rezultatele pe care le-a obţinut, iar în conturi mai sunt, atenţie, bani doar pentru două salarii! Sursele Look Sport au aflat că jucătorii au fost înştiinţaţi de situaţie şi că în conturi nu mai sunt prea mulţi bani.

Este de aşteptat ca în perioada următoare de la echipă să plece şi mai mulţi fotbalişti, pe lângă numele importante care s-au despărţit de club înainte de startul noului campionat de Casa Liga 1. În plus, dacă nu vine urgent un sponsor, ceea ce pare greu de crezut la prima vedere, sunt toate şansele ca Academica să nu termine campionatul.

Chiar Ilie Poenaru a afirmat, în mai multe rânduri, că înclină să nu mai rămână prea mult la Academica Clineni, la mijloc fiind şi rezultatele nefaste ale echipei:”Mă gândesc să plec, o să vedem, vom discuta. Am avut o discuţie înainte de meciul cu Chindia, sunt aici, dar vom discuta. Mă abţin!”.

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, încearcă în această perioadă să găsească urgent un om de afaceri sau o companie care să aducă bani în club. Până acum, fără sorţi de izbândă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt