Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

EXCLUSIV | Casa Liga 1, un campionat ofertant pentru Şumudică: "Mă gândesc să aduc jucători români"

Stranieri Publicat pe 25 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20011116/1/ms2.jpg


Marius Şumudică are de gând ca în vară să încerce să aducă jucători români la Rizespor, după ce a lucrat excelent cu Alin Toşca şi Alexandru Maxim în perioada petrecută la Gaziantep. Antrenorul şi-a făcut deja calculele pentru a doua parte a sezonului din Superliga Turcă şi crede că patru victorii în 16 meciuri îl vor ajuta să rămână pe prima scenă a fotbalului din Ţara Semilunii.
 
Şumudică şi-a făcut un obicei din a luat după el jucători români (Budescu, Găman, Săpunaru, Silviu Lung, Toşca sau Maxim) sau fotbalişti din Casa Liga 1 (Boldrin, Junior Morais, Tiago Lopes şi, de curând, Djokovic) şi vrea să păstreze obiceiul şi în perioada de mercato din vară, în cazul în care va salva Rizespor de la retrogradare:
 
"Mă gândesc să aduc jucători români. Când voi fi OK şi voi rămâne în prima ligă, mă gândesc la români. Fie i-am revitalizat, fie mi-au dat înapoi ce le-am oferit. Cu niciunul nu am dat greş, toţi şi-au făcut treaba. Şi pentru mine e ca o selecţie. Le-am spus jucătorilor că, în funcţie de aport, cu siguranţă se vor număra printre cei care vor continua sezonul viitor. Dacă nu, ne despărţim şi vin alţii. Doar la Chiajna m-am bătut la retrogradare, în rest nu am fost la echipe din a doua jumătate a clasamentului", a declarat Şumi, joi dimineaţă, la Look Sport LiVE.

Calculele lui Şumudică: patru victorii aduc salvarea!

Aflat în lupta pentru supravieţuirea în prima ligă din Turcia, Şumudică spune că a depăşit momentele grele cauzate de COVID-19, iar conducerea clubului a fost de acord să investească în pregătirea fizică a echipei. Totul pentru a obţine cele cel puţin 12 puncte pe care le consideră obligatorii în vederea salvării:
 
"Sunt OK, sunt foarte bine în sensul că nu am niciun fel de probleme legate de ruperea contractului, că văd că a devenit o modă. Am relaţii bune cu conducerea, încrederea e reciprocă. Ieri au făcut nişte investiţii în aparatura de fitness. Suntem încrezători că vom menţine echipa în prima ligă, de altfel acesta e obiectivul meu în acest sezon. Iar anul viitor să pot să realizez ce am făcut la Gaziantep. Avem nevoie de încă cel puţin patru victorii din 16 meciuri, cred că le putem obţine. Am putut lucra cu echipa în ultima săptămâna, în momentul în care am preluat-o aveam 20 de cazuri de COVID, tot lotul era bolnav, ieşeau din carantină pe etape şi nu puteam să-i pregătesc. Mi-a fost destul de greu, de aceea nu au apărut rezultatele", a mai punctat antrenorul.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele